Ajankohtaisia kuulumisia

Kirjoittaja Sami, 29.11.2002

Tällä kertaa käydään läpi maailmantapahtumien sijasta omia kuulumisia. Raskas viikko alkaa olla takana, mutta loppuhuipennus on vielä edessä. Tällä viikolla ohjelmassa on ollut 2 koko päivän ja yksi puolen päivän luentokeikkaa (Internetin tulevaisuus, konseptisuunnittelu, käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnittelu) ja huomenna (tänään) perjantaina menee vielä yksi kokonainen päivä luennoidessa toisen kerran tulevaisuudesta. Ainoa luennoimaton päivä tulikin vietettyä sitten duunikeikalla Etelä-Suomessa. Torstai-illalla käytiin kustantajan pikkujoulussa ja nyt täytyisi mennä hetkeksi vetämään unta pollaan :)

Koira saapuu kotiin tänään jos kaikki menee hyvin. Nimi on vielä keksimättä (ehdotuksia vastaanotetaan), mutta iso säkki ruokaa ja erilaisia välineitä ja leluja on nyt ostettuna. Iso kumipallo näyttää erityisen hauskalta. Ja vaaralliselta. Lisää kuulumisia lähiaikoina, ja kuviakin varmaan tiedossa.

  Jutussa “Ajankohtaisia kuulumisia” on 5 kommenttia:

  • matlis says:

   Antakaa sille nimeksi Perro.

  • sakari says:

   Niin jos se on ihan pentu, onhan matot rullattu pois ja löytyy tarpeeksi paperia :)

  • Riitta says:

   Kaikki matot ovat rullalla komerossa ja
   talouspaperia on puolitoista säkillistä.
   Ehkä tämä vielä tästä… Mutta minne
   piilottaisimme kengät`? :-)

  • Inkariia says:

   Kun olin pieni kasvoin yhdessa fantastisen saksanpaimenuroksen kanssa jonka nimi oli Aapo. Mitas tykkaatte?

  • sakari says:

   Kengistä en kyllä osaa sanoa, ihme kyllä oma koiramme ei ole jyrsinyt mitään. *koputtaa puuta* Mutta täytyy sanoa, että kuva oli söpö!

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.