Ajankohtaisia kuulumisia

Tällä kertaa käydään läpi maailmantapahtumien sijasta omia kuulumisia. Raskas viikko alkaa olla takana, mutta loppuhuipennus on vielä edessä. Tällä viikolla ohjelmassa on ollut 2 koko päivän ja yksi puolen päivän luentokeikkaa (Internetin tulevaisuus, konseptisuunnittelu, käytettävyys- ja käyttöliittymäsuunnittelu) ja huomenna (tänään) perjantaina menee vielä yksi kokonainen päivä luennoidessa toisen kerran tulevaisuudesta. Ainoa luennoimaton päivä tulikin vietettyä sitten duunikeikalla Etelä-Suomessa. Torstai-illalla käytiin kustantajan pikkujoulussa ja nyt täytyisi mennä hetkeksi vetämään unta pollaan :)

Koira saapuu kotiin tänään jos kaikki menee hyvin. Nimi on vielä keksimättä (ehdotuksia vastaanotetaan), mutta iso säkki ruokaa ja erilaisia välineitä ja leluja on nyt ostettuna. Iso kumipallo näyttää erityisen hauskalta. Ja vaaralliselta. Lisää kuulumisia lähiaikoina, ja kuviakin varmaan tiedossa.

5 thoughts on “Ajankohtaisia kuulumisia

  1. Kaikki matot ovat rullalla komerossa ja
    talouspaperia on puolitoista skillist.
    Ehk tm viel tst… Mutta minne
    piilottaisimme kengt`? :-)

  2. Kun olin pieni kasvoin yhdessa fantastisen saksanpaimenuroksen kanssa jonka nimi oli Aapo. Mitas tykkaatte?

  3. Kengist en kyll osaa sanoa, ihme kyll oma koiramme ei ole jyrsinyt mitn. *koputtaa puuta* Mutta tytyy sanoa, ett kuva oli sp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *