Freevo

Jep, HTPC-projektit ovat aika pitkällä. Freevon avulla tietokoneesta voi tehdä digitaalisen videonauhurin. Ja jos hiljaista tietokonetta tarvitaan, voisi ehkä miettiä jotain sopivia läppäreitä. Tosin niihin voi olla aika hankala saada asennettua kunnollisia näyttökortteja. Luotan kuitenkin vakaasti siihen, että pian alkaa löytyä tuotteistettuja, hiljaisia ja hyvin toimivia kotiteatteripc-paketteja.

One thought on “Freevo

  1. Itse en malttanut odottaa kaupallisia tuotteita vaan rakensin olohuoneeseen mielestni siistin nkisen, pienen ja nettmn pc:n.

    Softana toimii Video Disk Recorder Linuxissa. Kaikkia toimintoja ohjataan kaukostimell suomenkielisist kuvaruutuvalikoista. Ajastimet voi asettaa suoraan ohjelmaoppaasta. Kuvan ja nen laatu ei krsi, sill DVB-lhetett ei tarvitse pakata uudelleen.

    Kokonaisuus ei ehk viel ole kaupallisen tuotteen tavoin viimeistelty. Perusasiat kuitenkin toimivat jo niin hyvin, ett VHS-nauhuri sai luovuttaa paikkansa hyllyss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *