Freevo

Jep, HTPC-projektit ovat aika pitkällä. Freevon avulla tietokoneesta voi tehdä digitaalisen videonauhurin. Ja jos hiljaista tietokonetta tarvitaan, voisi ehkä miettiä jotain sopivia läppäreitä. Tosin niihin voi olla aika hankala saada asennettua kunnollisia näyttökortteja. Luotan kuitenkin vakaasti siihen, että pian alkaa löytyä tuotteistettuja, hiljaisia ja hyvin toimivia kotiteatteripc-paketteja.

1 thought on “Freevo

  1. Itse en malttanut odottaa kaupallisia tuotteita vaan rakensin olohuoneeseen mielestäni siistin näköisen, pienen ja äänettömän pc:n.

    Softana toimii Video Disk Recorder Linuxissa. Kaikkia toimintoja ohjataan kaukosäätimellä suomenkielisistä kuvaruutuvalikoista. Ajastimet voi asettaa suoraan ohjelmaoppaasta. Kuvan ja äänen laatu ei kärsi, sillä DVB-lähetettä ei tarvitse pakata uudelleen.

    Kokonaisuus ei ehkä vielä ole kaupallisen tuotteen tavoin viimeistelty. Perusasiat kuitenkin toimivat jo niin hyvin, että VHS-nauhuri sai luovuttaa paikkansa hyllyssä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *