Rinnakkaiselm

Eilen hupsahti aika pitkn mainion Alter Ego -pelin parissa. Ents jos voisikin el elmns kahdesti tai kymmenen kertaa? Ents jos vanhempasi olisivat olleet erilaisia? Jos olisit ollut toista sukupuolta? Jos olisit toiminut juuri toisella tavalla kuin tapaat tehd? Jos et olisikaan lhtenyt opiskelemaan? Jos suurin ensihankintasi olisi asunnon sijasta ollut urheiluauto?

Amerikkalaisista asenteistaan huolimatta peli toimii hienosti omien odotusten ja aikomusten peilin, jos siihen jaksaa keskitty. Voit mys siirty seuraavaan vaiheeseen vastaamatta kaikkiin kysymyksiin, jos yksityiskohtien mr alkaa kyllstytt. Pikapeli jtt satunnaisille valinnoille enemmn tilaa, mutta antaa vhemmn palautetta omista kyttytymistavoistasi.

Elmme huikeita aikoja. Ky yh helpommaksi kytt osa elmstn rinnakkaistodellisuuksissa pelaten ja leikkien. Osasivatko ihmiset uneksia tst, kun he telmusivat naurista ja muita seuraleikkej savupirtin oljilla? :-) Tuskin.

One thought on “Rinnakkaiselm

  1. Loistavaa! Kyseesshn on vanha C64- ym. peli noin vuodelta 1986. Itse pelasin tt viimeksi mnnvuonna emulaattorin turvin, mutta en ei tarvitse st. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *