Rinnakkaiselämää

Eilen hupsahti aika pitkään mainion Alter Ego -pelin parissa. Entäs jos voisikin elää elämänsä kahdesti tai kymmenen kertaa? Entäs jos vanhempasi olisivat olleet erilaisia? Jos olisit ollut toista sukupuolta? Jos olisit toiminut juuri toisella tavalla kuin tapaat tehdä? Jos et olisikaan lähtenyt opiskelemaan? Jos suurin ensihankintasi olisi asunnon sijasta ollut urheiluauto?

Amerikkalaisista asenteistaan huolimatta peli toimii hienosti omien odotusten ja aikomusten peilinä, jos siihen jaksaa keskittyä. Voit myös siirtyä seuraavaan vaiheeseen vastaamatta kaikkiin kysymyksiin, jos yksityiskohtien määrä alkaa kyllästyttää. Pikapeli jättää satunnaisille valinnoille enemmän tilaa, mutta antaa vähemmän palautetta omista käyttäytymistavoistasi.

Elämme huikeita aikoja. Käy yhä helpommaksi käyttää osa elämästään rinnakkaistodellisuuksissa pelaten ja leikkien. Osasivatko ihmiset uneksia tästä, kun he telmusivat naurista ja muita seuraleikkejä savupirtin oljilla? :-) Tuskin.

One thought on “Rinnakkaiselämää

  1. Loistavaa! Kyseessähän on vanha C64- ym. peli noin vuodelta 1986. Itse pelasin tätä viimeksi männävuonna emulaattorin turvin, mutta enää ei tarvitse säätää. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *