Ylinja lopetetaan?

Pekka Saurin vetm Ylinja mahdollisesti lopetetaan, nill nkymin viimeinen lhetys on tn sunnuntaina. Ilmeisesti tulee halvemmaksi pist paikalle jotain vhemmn resursseja vaativaa. Suuren kanavauudistuksen myt katoaa moni hyvin tehty ohjelma, ja jaksan kyll olla aika skeptinen sen suhteen mit saamme sijaan. Ans kattoo.

Paitsi monen onnettoman henkireik, Ylinja on ollut vuosikaudet mys verratonta kuunneltavaa huumorintajuisille. Erityiset kiitokset muun muassa shkinsinrille, joka esitteli teoriansa viiksekkiden miesten estrogeenitasosta (viiksekkill on liikaa estrogeenia, mik tekee heist aggressiivisia riitapukareita) sek 1950-luvulla robotiksi muutetulle miehelle, joka pakotetaan symn lkkeit, jotta lketehtaat eivt menisi konkurssiin. Toivotan teille jaksamista.

Jos tm hyv ohjelma on vlttmtnt lopettaa, voisivatko YLE:n juristit ystvllisesti tarkistaa kantaansa Saurin ohjelmaan tulleiden parhaiden puheluiden vlittmiseen mp3:sina verkossa? Nythn mp3:sia sivuillaan pitneit on painostettu poistamaan materiaali tekijnoikeudellisista syist. Olisin valmis ostamaan jopa CD:n, johon on koottu nit radiohistorian helmi (mukana mm. surullinen kertomus unettomasta irccaajasta, jolla on krpsi pss). Kokoelmaa voisi myyd vaikka kanavauudistuksen rahoittamiseksi, jotta tuutista tulisi jatkossakin mys hyvin toimitettuja ohjelmia mainstream pop-virran lisksi. ;-)

YLE:lle voi muuten lhett palautetta mys verkossa. Vastaukset ovat yleens kohteliaan ympripyreit, mutta ainakin shkpostejasi luetaan. Joskus niill kokemukseni mukaan nyttisi olevan jopa vaikutusta.

8 thoughts on “Ylinja lopetetaan?

  1. Olen antanut kertoa itselleni, ett tllisi “Saurin parhaat” CD-levyj on olemassa. Sit en tied myyk nit kukaan, tuskin, mutta ehkp sinkin lydt jostain omasi.

  2. Radiomafian profiiliuudistus nivert mieltni. Kaikki myhisillan erikoismusiikkiohjelmat lopetetaan. Eniten rsytt Suomen parhaan radio-ohjelman RKRODEON lopettamispts. Mafian palautesivuille olen laittanut 12 viesti joista yhteenkn ei ole tullut kommentointia. Sen sijaan “Peltsi on sp” ja “Nin Juusosta viime yn unta”-tyylisi viestej on esill. Saurin ja rkiksen lisksi kirves heiluu Marginaalin, Tutti Frutin, Ilmestyskirjan ja (en oo varma) Kantrispagetin kohdalla. Aiheesta lis (mukana adressi) web-sivuiltani http://listen.to/rakarodeo.

    Terveisin Billy Nieminen /Tre

    PS. Saurin parhaat -cd:t voi kuunnella Palefacen keikkabussissa.

  3. Aika kummallista, ett kun digiTV:n villityksen aikana puhutaan katsojien mahdollisuudesta vuorovaikutukseen. Sitten radiosta lopetetaan paras vuorovaikutteinen ohjelma, ylinja. Ylinja on hyv ohjelma. Erss uutisjutussa sanottiin ettei moni pitnyt ohjelmasta ja iknkuin tm seikka edesauttoi ohjelman lopettamista. Kyll YLE saisi lopettaa monta ohjelmaa, jos ei kritiikki kest. Kulkeeko YLE niiden ihmisten talutusnuorassa joilla meni Ylinjasta herne nenn.

  4. Millaisin argumentein Ylinjan lopettamisptksen tehnyt instanssi on perustellut tt virhettn, Saurin hyllyttmist? Ylinjahan oli Ylen paras ohjelma. Eik hitaanpuoleinen Ylinja ollut riittvn “mediaseksiks” ohjelma Ylelle, joka kanavauudistuksellaan pyrkineekin vain helpoin ja halvoin menetelmin kosiskelemaan nuorta, lyhytjnnitteist (keskittymiskyvytnt ja ep-lyllist?) kuulijakuntaa? Mit tilalle? Rppik? Kyll nyt tarvittaisiin ulkomaisten radioyhtiitten apua kysynnn tyydyttmiseksi. Tervetuloa Radio Luxemburg!

  5. Ei jumalau… Mink takia kaikki hyvt ohjelmat aina lopetetaan?? Kertn adressi, ett Y-linja tulisi takaisin radio Suomen ohjelmistoon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *