Pientä uutta

Kirjoittaja Sami, 17.10.2002

Uutisia tekniikan pojilta: Pinseri on nyt päivitetty käyttämään Movable Typen uusinta versiota, 2.5:ttä. Päivitys sujui ongelmitta ja helposti – suosittelen lämpimästi muillekin MT:tä käyttäville. Näin aluksi näkyvin uusista ominaisuuksista on yleisön jo muutamaan kertaan toivoma hakutoiminto. Löydät hakulaatikon oikeanpuoleisesta palstasta.

Tein samalla pieniä kosmeettisia päivityksiä sinne tänne. Kuukausittaiset arkistot (saatavilla etusivun oikeasta reunasta) ovat nyt myös hieman käyttökelpoisemmassa muodossa.

Muita to-do-listalla olevia, sopivaa hetkeä odottavia projekteja ovat mm. kunnollinen ulkoasu hakutuloksiin, blogilistan korjailu haamupäivityksien karsimiseksi, käytettävyysparannukset Pinserin käyttöliittymään, kolmosversio viittauslistasta, Päivän pamaukseen toiminto, joka näyttää uudet lisäykset blogilistalle jne…

Mutta kaikki aikanaan, asia kerrallaan. Koska Pinserin tarkoituksena on tuottaa iloa kaikille osapuolille, sen viilailukin tapahtuu niin-kauan-kuin-se-on-kivaa -tahdissa. :-)

    Jutussa “Pientä uutta” on yksi kommentti:

    • samik says:

      Lisäys todo-listalle: voisi tehdä myös joidenkin ehdottamat nousijat ja laskijat -listan.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.