Pient uutta

Uutisia tekniikan pojilta: Pinseri on nyt pivitetty kyttmn Movable Typen uusinta versiota, 2.5:tt. Pivitys sujui ongelmitta ja helposti – suosittelen lmpimsti muillekin MT:t kyttville. Nin aluksi nkyvin uusista ominaisuuksista on yleisn jo muutamaan kertaan toivoma hakutoiminto. Lydt hakulaatikon oikeanpuoleisesta palstasta.

Tein samalla pieni kosmeettisia pivityksi sinne tnne. Kuukausittaiset arkistot (saatavilla etusivun oikeasta reunasta) ovat nyt mys hieman kyttkelpoisemmassa muodossa.

Muita to-do-listalla olevia, sopivaa hetke odottavia projekteja ovat mm. kunnollinen ulkoasu hakutuloksiin, blogilistan korjailu haamupivityksien karsimiseksi, kytettvyysparannukset Pinserin kyttliittymn, kolmosversio viittauslistasta, Pivn pamaukseen toiminto, joka nytt uudet lisykset blogilistalle jne…

Mutta kaikki aikanaan, asia kerrallaan. Koska Pinserin tarkoituksena on tuottaa iloa kaikille osapuolille, sen viilailukin tapahtuu niin-kauan-kuin-se-on-kivaa -tahdissa. :-)

One thought on “Pient uutta

  1. Lisys todo-listalle: voisi tehd mys joidenkin ehdottamat nousijat ja laskijat -listan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *