Räjähdys

Myyrmannin ostoskeskuksessa Vantaalla tapahtui tuhoisa räjähdys. Ei kulunut pitkää aikaa tapahtuman jälkeen, kun tieto alkoi liikkua netissä. Olen koonnut alle kokoelmaa aihetta käsittelevistä linkeistä siinä järjestyksessä kuin ne tulivat vastaan.

Räjähdyksessä on ainakin 6 kuollutta ja kymmeniä loukkaantuneita. Osanottomme uhreille ja heidän omaisilleen.

10 thoughts on “Räjähdys

  1. Myyrmannissa työskentelevä parempi puolisko ei onneksi ollut työvuorossa, eli kotona kaikki hyvin, pientä mitäs jos keskustelua lukuunottamatta. Työvuorossa ollut työkaverikin on kunnossa. Onneksi Tunnin kuva sijaitsee toisessa päässä kauppakeskusta.

  2. Voi Helvetin nulikka minkä teit! -Antero Rokka, Tuntematon sotilas.
    Haluatteko tietää, mikä on oikeudenmukaista? Otettaan muutama helkkarin jengiläinen ja ammuttaan!

  3. Käsittämätöntä,että tälläistä tapahtuu.On myös käsittämätöntä, että perustetaan joku rahasto.Tuoko se menehtyneet takaisin tai ovatko omaiset tehneet surutyönsä ja olevan onnellisia saadessaan uuden Mersun tai asunnon.Todella tyhmien ihmisten idea tämä rahasto.Silloin sen ymmärtää jos joku jäisi asunnottamaksi tai menettäisi esim. vanhempansa.

  4. Ei toi vielä mitään ootakaas ku jumbossa räjähtää mut se ei ookkaan mikään hauli kylvö vaan kunnon kamaa.

  5. rahastossa on järkeä, koska räjähdyksessä loukkaantuneet tarvitsevat rahaa hoitoihinsa… Ilman rahastoa kaikista loukkaantuneista, tai ainakin pahiten loukkaantuneista voisi tulla aikas köyhän puoleisia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *