Rjhdys

Myyrmannin ostoskeskuksessa Vantaalla tapahtui tuhoisa rjhdys. Ei kulunut pitk aikaa tapahtuman jlkeen, kun tieto alkoi liikkua netiss. Olen koonnut alle kokoelmaa aihetta ksittelevist linkeist siin jrjestyksess kuin ne tulivat vastaan.

Rjhdyksess on ainakin 6 kuollutta ja kymmeni loukkaantuneita. Osanottomme uhreille ja heidn omaisilleen.

10 thoughts on “Rjhdys

  1. Myyrmannissa tyskentelev parempi puolisko ei onneksi ollut tyvuorossa, eli kotona kaikki hyvin, pient mits jos keskustelua lukuunottamatta. Tyvuorossa ollut tykaverikin on kunnossa. Onneksi Tunnin kuva sijaitsee toisessa pss kauppakeskusta.

  2. Voi Helvetin nulikka mink teit! -Antero Rokka, Tuntematon sotilas.
    Haluatteko tiet, mik on oikeudenmukaista? Otettaan muutama helkkarin jengilinen ja ammuttaan!

  3. Ksittmtnt,ett tllist tapahtuu.On mys ksittmtnt, ett perustetaan joku rahasto.Tuoko se menehtyneet takaisin tai ovatko omaiset tehneet surutyns ja olevan onnellisia saadessaan uuden Mersun tai asunnon.Todella tyhmien ihmisten idea tm rahasto.Silloin sen ymmrt jos joku jisi asunnottamaksi tai menettisi esim. vanhempansa.

  4. Ei toi viel mitn ootakaas ku jumbossa rjht mut se ei ookkaan mikn hauli kylv vaan kunnon kamaa.

  5. rahastossa on jrke, koska rjhdyksess loukkaantuneet tarvitsevat rahaa hoitoihinsa… Ilman rahastoa kaikista loukkaantuneista, tai ainakin pahiten loukkaantuneista voisi tulla aikas kyhn puoleisia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *