Uutisvirtaa

Google News näyttää aika pätevältä uutissaitilta. Tärkeimmät uutiset päivittyvät sivuille reaaliajassa, mutta uutislähteinä toimivatkin sadat eri uutissaitit eri puolilla maailmaa. Google toimii tiedon analysoijana ja yhdistäjänä.

Mitenkähän lähteenä toimivat uutispalvelut suhtautuvat suoriin linkityksiin heidän uutisiinsa? Vähemmästäkin on ennen älähdetty.

Sivun alareunasta löytyvä slogan kiteyttää hauskasti palvelun toimintaperiaatteen: “No humans were harmed or even used in the creation of this page.” Uutisia tehneet toimittajat ja kuvaajat voisivat tietysti olla tästäkin eri mieltä…

1 thought on “Uutisvirtaa

  1. Googlella on muuten ilmeisesti jonkinlainen sopimus New York Timesin kanssa. Kun menee NYTin uutiseen Googlen kautta, ei tarvitse rekisteröityä. Way cool.

    – Visa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *