Uutisvirtaa

Google News nytt aika ptevlt uutissaitilta. Trkeimmt uutiset pivittyvt sivuille reaaliajassa, mutta uutislhtein toimivatkin sadat eri uutissaitit eri puolilla maailmaa. Google toimii tiedon analysoijana ja yhdistjn.

Mitenkhn lhteen toimivat uutispalvelut suhtautuvat suoriin linkityksiin heidn uutisiinsa? Vhemmstkin on ennen lhdetty.

Sivun alareunasta lytyv slogan kiteytt hauskasti palvelun toimintaperiaatteen: “No humans were harmed or even used in the creation of this page.” Uutisia tehneet toimittajat ja kuvaajat voisivat tietysti olla tstkin eri mielt…

One thought on “Uutisvirtaa

  1. Googlella on muuten ilmeisesti jonkinlainen sopimus New York Timesin kanssa. Kun menee NYTin uutiseen Googlen kautta, ei tarvitse rekisterity. Way cool.

    – Visa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *