Julmaa huvia

Kylmvi simulaatioita ydinaseista. Valitse haluamasi pommityyppi (1 megatonnin salkkupommi tai 25 megatonnin ohjus), anna haluamasi osoite USA:ssa ja katso vaikutuksia kartalta. Esimerkiksi New Yorkin Times Squarella laukaistu pommi tasoittaisi suuren osan Manhattania jo painevaikutuksellaan ja viimeistelisi mys longislandilaiset steilyll. Yksi megatonni saattaa tosin olla aika iso salkkupommiksi – onko jollain tarkempaa tietoa?

4 thoughts on “Julmaa huvia

  1. Megatonni vaatisi fuusiopolttoainetta, eik varmasti mahtuisi salkkuun. En ole varma onko 25 MT pommeja en missn, ehk venlisill jossain ruosteessa. Isot pommit ovat out.

    Simulaatio oli laiskasti tehty, eik ota huomioon maastonmuotoja tms. Esimerkiksi New Yorkissa korkeat rakennukset varmasti heikentisivt maanpintaa kulkevaa shokkiaaltoa, mutta toisaalta suuri mr palavaa tavaraa pahentaisi tulimyrsky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *