Helvetti on jss

Olen hmmentynyt. Shkpostissa oli viesti, joka kertoi ett Pinseriss on rikkininen linkki. Kertoipa viel, mist se lytyy ja mik linkki on kyseess. Ja mainitsi ett jos raportti tuntui hydylliselt, klikkaamalla linkki voi tilata palvelun seuraamaan saittiaan. Olisikohan ensimminen kerta elessni kun olen saanut spammia, joka mainostaa jotain kiinnostavaa asiaa.

[tuntia myhemmin]: Ei olisi pitnyt innostua liikaa. Listietolinkin klikkaus katsottiin automaattiseksi tilaukseksi. Ja sit mailiahan alkoi sitten tulla. Sek niit raportteja (“HLYTYS: Emme pse saittiisi kiinni”) ett tietysti mainoksia: “We have arranged to offer you the following FREE Rewards. This is our way of saying thank you for doing business with us.” Taidan saada nauttia ilmaisista palkinnoista loppuelmni. :-)

3 thoughts on “Helvetti on jss

  1. Juu, tuli tysin sama posti. Snt #1: l IKIN klikkaile spammien linkkej ;) Yleensottaen en itse avaa postia ollenkaan, jos en tunne lhettj tai en ole itse jostain postia pyytnyt.

  2. Olen hieman tinkinyt periaatteistani olla vastaamatta spmmeihin. Asiallisemman oloiset spmmipalvelut (esim. SportTimeOffers, DailyDealDepot) ovat ystvlliseen opt-out-tyyliins poimineet minut listoilleen ja vaikka kuinka kauhoin spmmi SpamCopin suuntaan, DailyDealDepot ei vaiennut.

    Vaan sillp vaikeni, ett kvin sivuillaan irtisanomassa “tilaukseni”. SportTimeOffersin kanssa homma toimi hyvin, uskalsin DailyDealDepotin hyvien kokemusten vuoksi koittaa.

    En todellakaan vastaa epmrisempien spmmien remove-osoitteisiin tms., mutta nm “asiallisemmat” tuntuvat tottelevan komentoa.

    Eri juttu on tietysti se, ett opt-outin sijaan systeemin pitisi alunalkujaankin olla opt-in, mutta se lienee jo liiallista toiveajattelua…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *