Mit telkkarista tulee

Visa bongasi Yleisradion uudistuneen ohjelmaoppaan. Ensikokeilemalta opas vaikutti hyvinkin kyttkelpoiselta. Kyttliittymn konstailematon ja nppr toiminta klikkaamalla plle ja pois kytkettvine ominaisuuksineen miellytti. Tarjolla ei ole kuitenkaan kuin tkliset peruskanavat ja maanpllisen digitv:n Ylen kanavanipun tarjonta.

Ohjelmaopas tarjoaa kuitenkin hyvn vastuksen tmn hetken parhaalle TV-ohjelmatietoja tarjoavalle palvelulle, Telkku.comille. Telkun suurimpana vahvuutena on silti edelleen sen tarjoama kanavavalikoima ja toimivaksi hiottu kyttliittym. Se onkin ansainnut yhden paraatipaikoista selaimeni linkkipalkissa.

Toinen mainio vline ohjelmatietojen selailuun on PC:lle imuroitava ohjelma nimeltn TVS. Se hakee aina ajankohtaiset tiedot omalta palvelimeltaan ja nytt tuntemiensa kanavien tietoja useilla eri tavoilla. TVS osaa mys muistuttaa telkkariohjelmien alkamisesta. Oikein mainio ohjelma.

Mutta kumpikaan nist ei ole viel tydellisesti sit mit haluan. Kaipaan edelleen palvelua, josta voisin saada ohjelmatiedot kaikille meill nkyville kanaville. Canal Digitalin sivuiltahan moinen lytyisi, mutta sen kytettvyys ei ole valitettavasti lhellkn yllmainittujen palveluiden tasoa, eik se osaa taas nytt maanpllisi kanavia.

Etsint siis jatkuu. Alan veteraani nytt, miten asia on hoidettu TV-kanavien kultamaassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *