Samaan aikaan menneisyydess…

Oslokuvia: klikkaa suuremmaksi Nyt kun bloggaamisen aloittamisesta on tullut vuosi tyteen, voi alkaa muistella menneisyytt… Edellinen blogini, Yss, sai alkunsa 23.8.2001. Pivitystahti oli alussa kovin hidasta, varsinainen blogi-innostus oli tulossa vasta paljon myhemmin. Yss kuoli ja kuopattiin tmn vuoden kevll aloittaessamme Riitan kanssa Pinseri-projektin.

Thn aikaan vuosi sitten olimme kymss Oslossa. Hauskana ylltyksen matkalla kohtasimme samaan viikonloppuun sattuneet kuninkaalliset ht, joita tytyi sitten tietysti menn kadunvarteen seuraamaan. Mitenkhn Mette-Maritin ja Hakonin ensimminen avioliittovuosi on mennyt? Kuvaa klikkaamalla pset katselemaan Oslon matkakuvia.

Blogilistan surffailu muuttui tn viikonloppuna astetta npprmmksi. Ruosteen Samulin tekemll ohjelmalla saat bloglistan aukeamaan Mozillan sivupalkkiin. Absumista lytyy sama toiminto Internet Explorerin kyttjille. Propseja molemmille!

Olisipa muuten hauska tiet, mist tuo minunkin ahkerasti kyttmni propsi-termi on alunperin perisin.

Autotalliprojektikin tuli valmiiksi – sunnuntaina lakkasimme oven. Mahonginvri sopi oveen mainiosti. Valokuvia lopptuloksesta ehk myhemmin…

2 thoughts on “Samaan aikaan menneisyydess…

  1. Se on kyll kumma miten “pieni” kytettvyyden parannus voi muuttaa oleellisesti selaustyyli. Tarkoitan siis noita Blogilista-sidebar -featureita. Aikaisemmin ei tullut ihmeemmin kyty blogilistan sivuja lpi, mutta tuollaisella sidebarilla tulee tuosta vain kyty lpi pivn blogit.

  2. Olen – joskus nuoruudessa puhemusiikkia seuranneena – ymmrtnyt “propsien” tulevan sanonnasta [give] proper respect [to somebody/something]. Rapskeness sit ainakin kytetn tss merkityksess, ja onpa NY Timeskin sivunnut ko. asiaa: http://www.iht.com/articles/63090.html

    Nykyn laajahkolle levinnyt sanonta, jopa Jumala on kyttnyt sit: “Mad props to P. Diddy, Jay-Z, DMX, Lil’ Kim, Mystikal, Eve, Ja Rule, Jadakiss, Trick Daddy, and Xzibit.” http://www.theonion.com/onion3731/god_gives_shout-out.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *