Samaan aikaan menneisyydessä…

Oslokuvia: klikkaa suuremmaksi Nyt kun bloggaamisen aloittamisesta on tullut vuosi täyteen, voi alkaa muistella menneisyyttä… Edellinen blogini, Yössä, sai alkunsa 23.8.2001. Päivitystahti oli alussa kovin hidasta, varsinainen blogi-innostus oli tulossa vasta paljon myöhemmin. Yössä kuoli ja kuopattiin tämän vuoden keväällä aloittaessamme Riitan kanssa Pinseri-projektin.

Tähän aikaan vuosi sitten olimme käymässä Oslossa. Hauskana yllätyksenä matkalla kohtasimme samaan viikonloppuun sattuneet kuninkaalliset häät, joita täytyi sitten tietysti mennä kadunvarteen seuraamaan. Mitenkähän Mette-Maritin ja Hakonin ensimmäinen avioliittovuosi on mennyt? Kuvaa klikkaamalla pääset katselemaan Oslon matkakuvia.

Blogilistan surffailu muuttui tänä viikonloppuna astetta näppärämmäksi. Ruosteen Samulin tekemällä ohjelmalla saat bloglistan aukeamaan Mozillan sivupalkkiin. Absumista löytyy sama toiminto Internet Explorerin käyttäjille. Propseja molemmille!

Olisipa muuten hauska tietää, mistä tuo minunkin ahkerasti käyttämäni propsi-termi on alunperin peräisin.

Autotalliprojektikin tuli valmiiksi – sunnuntaina lakkasimme oven. Mahonginväri sopi oveen mainiosti. Valokuvia lopptuloksesta ehkä myöhemmin…

2 thoughts on “Samaan aikaan menneisyydessä…

  1. Se on kyllä kumma miten “pieni” käytettävyyden parannus voi muuttaa oleellisesti selaustyyliä. Tarkoitan siis noita Blogilista-sidebar -featureita. Aikaisemmin ei tullut ihmeemmin käytyä blogilistan sivuja läpi, mutta tuollaisella sidebarilla tulee tuosta vain käytyä läpi päivän blogit.

  2. Olen – joskus nuoruudessa puhemusiikkia seuranneena – ymmärtänyt “propsien” tulevan sanonnasta [give] proper respect [to somebody/something]. Rapskenessä sitä ainakin käytetään tässä merkityksessä, ja onpa NY Timeskin sivunnut ko. asiaa: http://www.iht.com/articles/63090.html

    Nykyään laajahkolle levinnyt sanonta, jopa Jumala on käyttänyt sitä: “Mad props to P. Diddy, Jay-Z, DMX, Lil’ Kim, Mystikal, Eve, Ja Rule, Jadakiss, Trick Daddy, and Xzibit.” http://www.theonion.com/onion3731/god_gives_shout-out.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *