Helteinen lauantai, jlleen kerran

Uusi hiomakone toimii kuin junan vessa. Autotallin ovi ei ole varmaan vuosikausiin nyttnyt noin hyvlt. Sahanpurun peittmn tiet tehneens hommia :-)

Kioskilta haettu Mountain Dew maistui ihan aidolta, ehk tosin hieman vhemmn makealta kuin Atlantin toisella puolella? Imelyys kuuluu kuitenkin juoman luonteeseen, joten ei ihme ett kaikille ei maistu.

Viel pari tuntia Frasierin uusiin jaksoihin. Saapa nhd, vielk tm mainio sarja pystyy pitmn tasoa yll vai alkaako jokaista TV-sarjaa ennemmin tai myhemmin kohtaava alamki. Kolmas kivi auringosta loppui hiukan ylltten – hyv sinns, ett tajusivat lopettaa ennen ideoiden loppumista. Paras esimerkki sarjan surkeasta kuolemasta lienee Pulmuset, joka alkupuolella oli viel ihan hauska, mutta muuttui pian katsomiskelvottomaksi.

Helteet jatkuvat edelleen ja syksyn alusta ei ole tietoakaan. Mahtavaa! Tosin kaikki eivt sit tunnu kestvn – lehtien jutuissa alkaa tulla vastaan yh kovenevaa “kyll-t-nyt-sais-jo-loppua” ja “syksy-tulee-vjmtt-ihan-just” -marinaa. Aurinko laskee tosin jo selkesti aikaisemmin kuin viel kesll – siit tiet ett pimeys on saapumassa.

Ja viikon levinnein vitsihn kertoi siit, kuinka nm kesn hienot helteet on saatu Saksasta vastineena Soneran UMTS-rahoille.

3 thoughts on “Helteinen lauantai, jlleen kerran

 1. MD:t en kyll en suostu vapaaehtoisesti juomaan Atlantin tll puolen. Siisp suoraan Frasier-kommentteihin: ji vhn harmittamaan, kun tapahtumissa oli hyptty niin paljon eteenpin :P Onkohan YLElt jnyt kokonainen tuotantokausi vlist ostamatta, vai jatkuiko sarja tuolla tavalla harpaten Jenkeisskin? Jos, niin aika erikoinen kssriratkaisu. Monta hyv tilannetta oli jnyt vlist, olisi ollut hupaisaa seurata Nilesin ja Daphnen orastavaa pariutumista, nythn ne olivat jo yhtkki vakipari. Toivottavasti koira ei ole kuollut, kun sit ei eilisess jaksossa nkynyt.

  No niin, kuulostaa tv:n orjalta, mutta Frasier ja 3. kivi ovat ainoita sarjoja, joita seuraan/seurasin viikottain… Frasier tulee juuri sopivasri saunavuoron jlkeen:)

 2. Kyll kaikki Frasier-jaksot on nhty Suomessa. Tss vliss tuli vain iso kasa uusintoja ja niit ei nytetty ihan loppuun asti eli nyt uusintojen vaihtuessa tuoreiksi jaksoiksi suoritettiin muutaman vuoden verran pikakelausta.

  Nilesin ja Daphnen suhteessakin ehdittiin nhd monenlaista hmminki, joten jos et ole niit jaksoja kerinnyt nhd, kannattaa yritt hankkia ksiins!

  Ja kyll Eddienkin pitisi ihan elossa olla – ehk se oli vain hoidossa matkan ajan.

  Itse tunnustan ihan reilusti olevani telkkarin orja: seuraan sielt kaikkia hyvi sarjoja :-) Joskus niit tulee enemmn, joskus vhemmn.

 3. Argh, vliin jneet tapahtumat on jo nytetty tll aiemmin? Huok. T on just tt. olen myhishernninen, mit tulee hyviin sarjoihin. No, eikhn joku friikki lie nekin nauhoittanut, eikun jahtaamaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *