Helteinen lauantai, jälleen kerran

Uusi hiomakone toimii kuin junan vessa. Autotallin ovi ei ole varmaan vuosikausiin näyttänyt noin hyvältä. Sahanpurun peittämänä tietää tehneensä hommia :-)

Kioskilta haettu Mountain Dew maistui ihan aidolta, ehkä tosin hieman vähemmän makealta kuin Atlantin toisella puolella? Imelyys kuuluu kuitenkin juoman luonteeseen, joten ei ihme että kaikille ei maistu.

Vielä pari tuntia Frasierin uusiin jaksoihin. Saapa nähdä, vieläkö tämä mainio sarja pystyy pitämään tasoa yllä vai alkaako jokaista TV-sarjaa ennemmin tai myöhemmin kohtaava alamäki. Kolmas kivi auringosta loppui hiukan yllättäen – hyvä sinänsä, että tajusivat lopettaa ennen ideoiden loppumista. Paras esimerkki sarjan surkeasta kuolemasta lienee Pulmuset, joka alkupuolella oli vielä ihan hauska, mutta muuttui pian katsomiskelvottomaksi.

Helteet jatkuvat edelleen ja syksyn alusta ei ole tietoakaan. Mahtavaa! Tosin kaikki eivät sitä tunnu kestävän – lehtien jutuissa alkaa tulla vastaan yhä kovenevaa “kyllä-tää-nyt-sais-jo-loppua” ja “syksy-tulee-vääjäämättä-ihan-just” -marinaa. Aurinko laskee tosin jo selkeästi aikaisemmin kuin vielä kesällä – siitä tietää että pimeys on saapumassa.

Ja viikon levinnein vitsihän kertoi siitä, kuinka nämä kesän hienot helteet on saatu Saksasta vastineena Soneran UMTS-rahoille.

3 thoughts on “Helteinen lauantai, jälleen kerran

 1. MD:tä en kyllä enää suostu vapaaehtoisesti juomaan Atlantin tällä puolen. Siispä suoraan Frasier-kommentteihin: jäi vähän harmittamaan, kun tapahtumissa oli hypätty niin paljon eteenpäin :P Onkohan YLEltä jäänyt kokonainen tuotantokausi välistä ostamatta, vai jatkuiko sarja tuolla tavalla harpaten Jenkeissäkin? Jos, niin aika erikoinen kässäriratkaisu. Monta hyvää tilannetta oli jäänyt välistä, olisi ollut hupaisaa seurata Nilesin ja Daphnen orastavaa pariutumista, nythän ne olivat jo yhtäkkiä vakipari. Toivottavasti koira ei ole kuollut, kun sitä ei eilisessä jaksossa näkynyt.

  No niin, kuulostaa tv:n orjalta, mutta Frasier ja 3. kivi ovat ainoita sarjoja, joita seuraan/seurasin viikottain… Frasier tulee juuri sopivasri saunavuoron jälkeen:)

 2. Kyllä kaikki Frasier-jaksot on nähty Suomessa. Tässä välissä tuli vain iso kasa uusintoja ja niitä ei näytetty ihan loppuun asti eli nyt uusintojen vaihtuessa tuoreiksi jaksoiksi suoritettiin muutaman vuoden verran pikakelausta.

  Nilesin ja Daphnen suhteessakin ehdittiin nähdä monenlaista hämminkiä, joten jos et ole niitä jaksoja kerinnyt nähdä, kannattaa yrittää hankkia käsiinsä!

  Ja kyllä Eddienkin pitäisi ihan elossa olla – ehkä se oli vain hoidossa matkan ajan.

  Itse tunnustan ihan reilusti olevani telkkarin orja: seuraan sieltä kaikkia hyviä sarjoja :-) Joskus niitä tulee enemmän, joskus vähemmän.

 3. Argh, väliin jääneet tapahtumat on jo näytetty täällä aiemmin? Huok. Tää on just tätä. olen myöhäisherännäinen, mitä tulee hyviin sarjoihin. No, eiköhän joku friikki lie nekin nauhoittanut, eikun jahtaamaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *