Sammakkopalloa

Klikkaa suuremmaksi! Viikonloppuna vietimme tapahtumarikasta lhielm. St hellivt ja pihalla puuhastelu oli oikein mukavaa. Sunnuntain ohjelmana oli auringon paahtaman varaston oven hiominen santapaperilla ja sen maalaaminen mahonginvrisell petsilakalla. Nyt ovi on lhes kuin uusi :-)

Helteiden ansiota on mys se, ett sivuovea voi pit auki melkein ytpiv. Vaikka siin onkin tkkverho, verhon vlist ja alta tunkee joskus sisn monenlaista pikkuelv. Yleens ne ovat hynteisi tai muurahaisia, mutta perjantai-iltana sisn loikki ilmielv sammakko!

Klikkaa suuremmaksi! Sammakon mielipaikka tuntui olevan turvassa kirjahyllyn takana, mutta valitettavasti tm koti on tarkoitettu vain ihmisille. tkk tytyi siis palauttaa takaisin luonnon helmaan, joten ptin ohjailla sit harjan avulla ulko-oven suuntaan. Siit seurannut sammakkopallo hertti Riitassa suurta riemua :-) Kaikki pttyi hyvin ja konna psi vahingoittumattomana takaisin pihalle kurnuttamaan.

Klikkaa kuvia niin net ne suurempana.

Kuiva kausi tuntuu ja nkyy meidnkin pihamme kasvillisuudessa, ja niinp ptimme antaa viel sunnuntai-illan kunniaksi tuijillemme erikoisannoksen vett. Puut ovat kasvaneet viime aikoina ripesti – muutaman vuoden pst toivomme olevamme komean tuija-aidan omistajia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *