Uusia digikanavia

Digi-tv lhti liikkeelle kangerrellen ja muutama alkuperinen luvanhaltija jtti homman sikseen. Nyt kyttmtt jneet kolme lupaa ovat uudessa haussa ja niiden hakijat julkistettiin tnn.

Liikenne- ja viestintministeri kertoo kiinnittvns valinnassaan huomiota “ohjelmistotarjonnan monipuolisuutta lisviin ja yleis kiinnostaviin teemakanaviin”. Joukossa on ihan mielenkiintoisia yrittji:

Ulkomaisilla hakijoilla on tarjolla joukko satelliitti- ja kaapeli-tv-katsojille tuttuja kanavia: Canal+, Discovery Channel, Animal Planet, Eurosport, EurosportNews, MTV Nordic, VH-1, Nickleodeon ja E!. Meidn perheessmme nit kaikkia katsellaan jo satelliittilautasen kautta ja voikin todeta ett mikn noista ei olisi hassumpi valinta.

Kotimaisista yrittjist Jantonin hakemus tarkoittanee suomeksi TV-Tampereen levittmist digiverkossa. Vaikka paikallisuus onkin pop, en usko ett tm ainakaan meill lisisi maanpllisen digiboxin ostohaluja. MTV:n ostos- ja pelikanava haiskahtaa 24-tuntiselta versiolta siit moskasta mit tll hetkell lhetetn varsinaisen ohjelma-ajan ulkopuolella. Toivon todellakin, ett kanavapaikkaa ei tuollaiseen haaskata.

Turun kaapelitelevision, Kevyen Kanavan, LAB42:n ja Vizorin aiemmat tuotokset ovat taas ainakin minulle vieraita – olisipa hauska tiet millaista heill olisi tarjolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *