Lauantain blogikuulumisia

Tänään on tullut surffailtua ja tutkittua, mitä uutta bloggausohjelmien maailmassa tapahtuu. Ja siellähän tapahtuu koko ajan:

Movable Type -ohjelmisto tiedottaa weblogs.comiin aina kun blogiin kirjoitetaan uusi juttu. Valitettavasti sama tiedotus lähtee myös silloin, kun juttua on muokattu. John Biesnecker antaa ohjeet, miten tämä bugi korjataan.

Dave ja kumppanit saivat juuri valmiiksi Instant Messaging -käyttöliittymän blogisoftaansa. Käyttöliittymä toimii molempiin suuntiin – uusien juttujen postittaminen onnistuu IM:n kautta ja blogi voi lähettää informaatiota takaisinpäin (miten olisi: “Minuun kirjoitettiin juuri uusi juttu!”). Samassa yhteydessä huomasin, että Dave Winerhän on sama tyyppi joka laittoi outliner-ohjelmistot liikkeelle. Nykyisin hän työskentelee Instant Outlining -tekniikan parissa. Propseja.

Brad Choatelta löytyy kerrassaan loistava MTMacro-toiminnallisuus. Se on laajennus Movable Typeen, joka mahdollistaa makrojen tekemisen. Taidanpa alkaa tutkia sen soveltamista IDS:n kanssa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *