Lauantain blogikuulumisia

Tnn on tullut surffailtua ja tutkittua, mit uutta bloggausohjelmien maailmassa tapahtuu. Ja siellhn tapahtuu koko ajan:

Movable Type -ohjelmisto tiedottaa weblogs.comiin aina kun blogiin kirjoitetaan uusi juttu. Valitettavasti sama tiedotus lhtee mys silloin, kun juttua on muokattu. John Biesnecker antaa ohjeet, miten tm bugi korjataan.

Dave ja kumppanit saivat juuri valmiiksi Instant Messaging -kyttliittymn blogisoftaansa. Kyttliittym toimii molempiin suuntiin – uusien juttujen postittaminen onnistuu IM:n kautta ja blogi voi lhett informaatiota takaisinpin (miten olisi: “Minuun kirjoitettiin juuri uusi juttu!”). Samassa yhteydess huomasin, ett Dave Winerhn on sama tyyppi joka laittoi outliner-ohjelmistot liikkeelle. Nykyisin hn tyskentelee Instant Outlining -tekniikan parissa. Propseja.

Brad Choatelta lytyy kerrassaan loistava MTMacro-toiminnallisuus. Se on laajennus Movable Typeen, joka mahdollistaa makrojen tekemisen. Taidanpa alkaa tutkia sen soveltamista IDS:n kanssa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *