Pelastakaa Radiomafia

Tnn jokaisen blogin etusivulla: Radiomafia meinataan teilata, allekirjoita addressi kanavan puolesta. Vaikka kuuntelen vhnlaisesti radiota, Mafia on kuulunut suosikkeihini alusta asti. Ei senkn musiikkitarjonta saa jopoa varsinaisesti keulimaan – ainakin joka-aamuisen Peltsin ja Juuson musiikkivalikoima lhentelee ihan sit samaa kissfm-rapaa kuin muillakin kanavilla.

Mutta miss olisi sellainen addressi, jonka allekirjoittamalla Suomeen saataisiin kunnollinen puheradio? Muutakin kuin urheilua ja musiikkia.

6 thoughts on “Pelastakaa Radiomafia

 1. Ei ne aamu- ja pivohjelmat, vaan ne iltaohjelmat. Mafia tarjoaa kaikenlaista erikoisohjelmaa progen, jazzin, ambientin, metallin, punkin, maailmanmusiikin jne. ystville. Kun Mafia lopettaa, jljelle ei j kuin pieni paikallisasema Radio Helsinki. Ei todellakaan nyt hyvlt. Toivottavasti Radio Helsinki pit pintansa, ja saamme nauttia sentn yhdest hieman erilaista musiikkia soittavasta radioasemasta.

 2. En ole mafiaa pitkaan aikaan kuunnellut, se on kuitenkin lopulta pitkalti samaa soittolistaa kuin kaupalliset kanavat. Se onkin sen ongelma: mafian tulisi tarjota laatua, eika kilpailla kaupallisten kanavien kanssa. Mita jarkea kilpailla verovaroilla mainosrahoitteisia kanavia vastaan?

  Onneksi on soittolistaton Radio Helsinki.

 3. Huh, onpas Kansa tottunut huonoon tarjontaan, kun radiomafian “Taivalkoskelaisillakin on oikeus kuulla KissFM:n soittolistaa” -linjalle kertn addressia.

  En ne juurikaan pelastamisen arvoista kanavassa, jonka pivohjelmisto koostuu ah niin originelleist ohjelmaideoista jotka kaikki voidaan johtaa vaikka seuraavaan malliin:
  “Mits hei jos vaikka luettaisiin iltapivlehtiotsikoita radiossa, ja sitten jos vaikka kuuntelijat saisivat osallistua soittamalla lhetykseen ja kertomalla mielipiteens niist?”

  “Joo! toi olisi niinkuin interaktiivisuutta!”

  “Vliss voitaisiin sitten vaikka soittaa laadukasta musiikkia suoraan levy-yhtiiden puffilistoilta!”

  “Joo! toi osoittaa ett me emme ole mikn jhme valtionradio, vaan puhuttelemme nuoria!”

  … Valitettavasti uusi linjaus ei ainakaan Nelosen jutun ( http://www.nelonen.fi/uutiset/uutinen.phtml?id=14636 ) mukaan lupaa parempaa, vaan nuorille aiotaan tehd entist surkeampaa bulkkiohjelmaa: “Uuden nuorisoradion kohderyhm on Mafiaa nuorempi. Yleisradio tahtoo pyydyst noin kaksikymppisi kuuntelijoita, eli samaa Britney Spears -kansaa kuin KissFm ja Radio NRJ:kin”. Miksi, oi miksi?

  Jonkin “pelastakaa edes Avaruusromua” -addressin voisin kyll sinns allekirjoittaakin, mutta nykyinen Radiomafia, on jo pelkstn nimeltnkin niin ksittmttnt huonoutta, ett joutaa menn.

  PS. Radio Peili, joka on ensisijainen radiokanavani lhett pelkstn puheohjelmia pivisin ja jazzia isin. Mys Radio Aino pukkaa joskus kohtuullista puheohjelmaa, ja soittolista on lhinn VH-1:n kopio.

 4. …ja Radio Ainoa voi kuunnella Tampereella esim. bussissa miten?

  Radio Peili tulee kuunneltua silloin tllin, mutta siell ohjelmat ovat usein TV-ohjelmien niraitoja ym. sillisalaattia. isin sielt tulee muuten jazzin sijasta ulkomaankielisi puheohjelmia, joita tulee mys kuunneltua usein.

  Kovin uutispainotteisia ovat vaan nuo, siihenkin kaipaisi hieman vaihtelua.

 5. Kyll Kiss FM on paljo parempi. Huonoa musiikkia tulee molmmilta kanavilta, mutta KssFM: viitii kuitenkin kunnella, mutta vain Timbe ja Sirkkua. Aivan sama vaikka muut radiokanavat lakkautettas, kunhan KISS FM silyy. Nooh, onhan se mafia parempi kuin Nova ja muut paskat kanavat. Mafia on hyv kakkonen, mutta paljon Kiss FM: jljess

 6. Mits te tll Mafiaa haukutte? Vai muka Kissin ja Mafian soittarit samaa paskaa vai? Itse olen huomannut, ett Kiss FM tarjoaa soittolistallaan lssynsslssynlssynpaskaa ja Radiomafia tarjoaa soittolistallaan laatua. Ja Mafia sit paitsi pivitt soittolistaansa suhteellisen ahkerasti ja on jopa ottanut sinne aikoinaan Kemopetrolin “Child Is My Name”-biisin CD-R-vaiheessa! Se biisi ei soittarille ainakaan levy-yhtilt tullut. Kissill soi samat biisit kuukaudesta toiseen.

  Joten miettik vhn ennen kuin haukutte lkk haukkuko vaan haukkumisen ilosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *