Antipainovoimaa

Kirjoittaja Sami, 29.7.2002

Kompassi bongasi BBC:n uutisen siitä, kuinka Boeingin tutkijat ovat ottaneet tosissaan tohtori Podkletnovin antipainovoimatutkimukset Tampereen teknillisessä korkeakoulussa. Tuosta uutisesta palasi mieleen Wiredissä vuonna 1998 miehestä julkaistu artikkeli – hyvän taustoituksen lisäksi artikkelissa oli hauskaa Suomi-paikallisväriä amerikkalaistoimittajan silmin katsottuna.

It’s now an hour after dawn, but the light is still so dim, the scenery outside is all in shades of gray – as if I’m trapped inside a monochrome TV with the brightness control stuck near zero. In Finland in the winter, when the sky is totally choked with clouds, the country becomes one big sensory-deprivation tank.

On the car radio some nameless station plays authentic American bluegrass, except that the lyrics are in Finnish, which is a head-bending experience, the last thing I need right now.

Kari A. Kuure suhtautuu asiaan skeptisesti ja kirjoittaa Avaruus-verkkojulkaisussa siitä mitä oikeasti tapahtui.

Samainen Avaruus-julkaisu raportoi muuten myös NT7:stä – asteroidi ei ole enää törmäyskurssilla, ainakaan ennen vuotta 2060. Jos otit tosissasi ajatuksen siitä että elinaikaa on enää vähän päälle 16 vuotta ja aloit elää elämääsi täysillä, älä lopeta.

    Jutussa “Antipainovoimaa” on yksi kommentti:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.