Antipainovoimaa

Kompassi bongasi BBC:n uutisen siit, kuinka Boeingin tutkijat ovat ottaneet tosissaan tohtori Podkletnovin antipainovoimatutkimukset Tampereen teknillisess korkeakoulussa. Tuosta uutisesta palasi mieleen Wirediss vuonna 1998 miehest julkaistu artikkeli – hyvn taustoituksen lisksi artikkelissa oli hauskaa Suomi-paikallisvri amerikkalaistoimittajan silmin katsottuna.

It’s now an hour after dawn, but the light is still so dim, the scenery outside is all in shades of gray – as if I’m trapped inside a monochrome TV with the brightness control stuck near zero. In Finland in the winter, when the sky is totally choked with clouds, the country becomes one big sensory-deprivation tank.

On the car radio some nameless station plays authentic American bluegrass, except that the lyrics are in Finnish, which is a head-bending experience, the last thing I need right now.

Kari A. Kuure suhtautuu asiaan skeptisesti ja kirjoittaa Avaruus-verkkojulkaisussa siit mit oikeasti tapahtui.

Samainen Avaruus-julkaisu raportoi muuten mys NT7:st – asteroidi ei ole en trmyskurssilla, ainakaan ennen vuotta 2060. Jos otit tosissasi ajatuksen siit ett elinaikaa on en vhn plle 16 vuotta ja aloit el elmsi tysill, l lopeta.

One thought on “Antipainovoimaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *