Office Space

Kesäloma loppui, säät muuttuivat harmaaksi, mailikansio halkeaa liitoksissaan, puhelimesta tulee jotain nakitusta ja väsyttää. *huokaus* Onkohan ihan normaalia ajatella parin tunnin duunailun jälkeen: “tarvitsen lomaa”?

Pinserin blogilista näyttää muuten viittauslogin mukaan päässeen pieneksi hetkeksi Daypopin Top 40 -listalle. Olen erittäin otettu, vaikka 15 viittauksesta päätellen tuo hetki lienee ollut erittäin lyhyt. Tai sitten kyseessä oli vain indeksointiagentti, kuten etusivun viittauslistassa joskus näkyvä Blogdex.

2 thoughts on “Office Space

  1. No itse olin ‘vain’ viikon lomalla ja meni unirytmi ihan sekaisin eli lisä-loma olisi poikaa. Mutta nyt ollaan sitten töissä ihan pallo hukassa purkamassa nakki-listaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *