Office Space

Kesloma loppui, st muuttuivat harmaaksi, mailikansio halkeaa liitoksissaan, puhelimesta tulee jotain nakitusta ja vsytt. *huokaus* Onkohan ihan normaalia ajatella parin tunnin duunailun jlkeen: “tarvitsen lomaa”?

Pinserin blogilista nytt muuten viittauslogin mukaan psseen pieneksi hetkeksi Daypopin Top 40 -listalle. Olen erittin otettu, vaikka 15 viittauksesta ptellen tuo hetki lienee ollut erittin lyhyt. Tai sitten kyseess oli vain indeksointiagentti, kuten etusivun viittauslistassa joskus nkyv Blogdex.

2 thoughts on “Office Space

  1. No itse olin ‘vain’ viikon lomalla ja meni unirytmi ihan sekaisin eli lis-loma olisi poikaa. Mutta nyt ollaan sitten tiss ihan pallo hukassa purkamassa nakki-listaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *