Office Space

Kirjoittaja Sami, 22.7.2002

Kesäloma loppui, säät muuttuivat harmaaksi, mailikansio halkeaa liitoksissaan, puhelimesta tulee jotain nakitusta ja väsyttää. *huokaus* Onkohan ihan normaalia ajatella parin tunnin duunailun jälkeen: “tarvitsen lomaa”?

Pinserin blogilista näyttää muuten viittauslogin mukaan päässeen pieneksi hetkeksi Daypopin Top 40 -listalle. Olen erittäin otettu, vaikka 15 viittauksesta päätellen tuo hetki lienee ollut erittäin lyhyt. Tai sitten kyseessä oli vain indeksointiagentti, kuten etusivun viittauslistassa joskus näkyvä Blogdex.

  Jutussa “Office Space” on 2 kommenttia:

  • Antti says:

   No itse olin ‘vain’ viikon lomalla ja meni unirytmi ihan sekaisin eli lisä-loma olisi poikaa. Mutta nyt ollaan sitten töissä ihan pallo hukassa purkamassa nakki-listaa :)

  • pimeys says:

   Loma vielä edessä. Kokonainen viikko Vierumäen kauniissa maisemissa.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.