Nousukausi

Viime perjantain Nyt-liiteess oli juttu uusista kotimaisista elokuvista: “Suurmiehi ja pahoja poikia”. Helmikuussa 2003 ensi-iltaan tulevan Nousukausi-elokuvan kuvaus pisti silmn:

Jannea ja Katria alkaa rsytt Jannen uusien trenditykaverien leveily. Pariskunta ptt mys lhte muodikkaalle elmysmatkalle – sellaiselle, jota kukaan ei ole aiemmin kokenut: Jakomkeen.

Kuulostaa ihan aiemmin bongatulta Invisible Hand Toursilta. Onkohan kyseess jo hyviss ajoin liikkeelle laitettu leffan mainossaitti?

One thought on “Nousukausi

  1. Nousukausi oli kuvattu Jakomen talousalueella Hakunilassa Espoossa jne. Hakunila Oliko Harmokuja pisti heti silmn ja se Jakiksen “Siva” en kyll tied Jakiksen Sivasta mitn? Mutta Ravintola Rose ja Spar Jakomki Louhikkotie 20:ss ovat tiedossa. Hakunilan kyseisse Sivassa ol eri jubinat Krmekalliolta oli nkym nopsaa ja tais Hakububi hiukan vilahtaa mutta “ostari” elm ji lyhyeksi. Leffassahan Hakunila taisi nytell lhes p osaa, itseni mielsta Hookan onkin huima hieno paikka korkeat jylht talot nousee korkeuksiin joita (SLI) ei pahemmin nytetty leffassa olisi ollut jokin nkym Hakunilan talojen ylkerriksista niin olisi ollu nkemist. Hakunilassa kierrelessni ei oiken nkala paikkoja lytynyt. Mutta Jakomess niit on hyvinkin. Kuten tlt nkymt Tattiksellle Malmille laajat nkymt Jamentie 6-8 vlist mill alueella kuulemma sijaitsee mys joki, observatorio, jota en viel itse ole nhnyt? http://jakis0.tripod.com/linkit/kallio.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *