Nousukausi

Viime perjantain Nyt-liiteessä oli juttu uusista kotimaisista elokuvista: “Suurmiehiä ja pahoja poikia”. Helmikuussa 2003 ensi-iltaan tulevan Nousukausi-elokuvan kuvaus pisti silmään:

Jannea ja Katria alkaa ärsyttää Jannen uusien trendityökaverien leveily. Pariskunta päättää myös lähteä muodikkaalle elämysmatkalle – sellaiselle, jota kukaan ei ole aiemmin kokenut: Jakomäkeen.

Kuulostaa ihan aiemmin bongatulta Invisible Hand Toursilta. Onkohan kyseessä jo hyvissä ajoin liikkeelle laitettu leffan mainossaitti?

1 thought on “Nousukausi

  1. Nousukausi oli kuvattu Jakomäen talousalueella Hakunilassa Espoossa jne. Hakunila Oliko Harmokuja pisti heti silmään ja se Jakiksen “Siva” en kyllä tiedä Jakiksen Sivasta mitään? Mutta Ravintola Rose ja Spar Jakomäki Louhikkotie 20:ssä ovat tiedossa. Hakunilan kyseisseä Sivassa ol eri jubinat Käärmekalliolta oli näkymä nopsaa ja tais Hakububi hiukan vilahtaa mutta “ostari” elämä jäi lyhyeksi. Leffassahan Hakunila taisi näytellä lähes pää osaa, itseni mielsta Hookan onkin huima hieno paikka korkeat jylhät talot nousee korkeuksiin joita (SÄÄLI) ei pahemmin näytetty leffassa olisi ollut jokin näkymä Hakunilan talojen yläkerriksista niin olisi ollu näkemistä. Hakunilassa kierrelessäni ei oiken näköala paikkoja läytynyt. Mutta Jakomäessä niitä on hyvinkin. Kuten täältä näkymät Tattiksellle Malmille laajat näkymät Jamäentie 6-8 välistä millä alueella kuulemma sijaitsee myös joki, observatorio, jota en vielä itse ole nähnyt? http://jakis0.tripod.com/linkit/kallio.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *