Blogilistan päivityksiä

Tein pieniä muutoksia sivun oikeassa reunassa näkyvään blogilistaan. Jotkut muutokset ovat kosmeettisia, jotkut taas yrittävät saada listasta aikaan entistä luotettavamman.

Muutokset käydään nyt tarkistamassa tunnin välein, joten lista pysyy paremmin ajan tasalla.

Vähensin muutostoleranssia +/- 10 merkistä +/- 5 merkkiin. Tämä tarkoittaa sitä, että muutokset huomioidaan herkemmin, mutta myös sitä, että joskus blogi saattaa liikkua listalla ylöspäin sinne tulleiden uusien kommenttien tai vastaavien ansiosta.

Toleranssi on kokonaan pois niistä blogeista, jotka ovat ilmoittaneet erillisen tiedoston seurattavaksi (esim. XML-tiedosto, blogger-tiedosto yms). Näissä siis yhdenkin merkin kokoinen muutos ko. tiedostossa lasketaan päivitykseksi.

Listan otsikoita on siistitty hieman. Linkeistä tulee nyt esiin pieni pop-up/puhekupla, joka kertoo milloin sivustoa on viimeksi päivitetty.

Niille, jotka lisäävät blogilistan osaksi omaa blogiaan, tein listan otsikoille oman tyyliluokan nimeltään pinstitle. Lisäämällä tämän luokan määrittelyt omaan tyylitiedostoon voit muuttaa otsikoita haluamasi näköisiksi (kommentoikaa, kaivattaisiinko tyyliluokkia myös linkkeihin).

Jos haluat käyttää blogilistaa sivuillasi, se löytyy osoitteesta:
https://www.pinseri.com/bloglist.cgi

Minikokoinen 24 tunnin blogilista on osoitteessa:
https://www.pinseri.com/bloglist-day.cgi

Jos haluat pelkästään linkittää blogilistaan, voit toki tehdä linkin ylläoleviin osoitteisiin. Niiden ulkonäkö on tosin äärimmäisen pelkistetty (mikä ei toki ole aina paha asia).

Jos kiinnostusta riittää, voin tehdä listasta myös Pinserin ulkoasuun sovitetun version (onko kiinnostusta?). Ja listahan löytyy toki aina myös Pinserin etusivulta…

Ja jos sinulla tai tuttavallasi on blogi, jota ei vielä listalta löydy, lähetä vinkki! Tiedoksi riittää blogin nimi ja osoite. Jos blogi tarjoaa XML-version tai ympäröi muuttuvan sisällön tietyillä komennoilla tai kommenteilla, se tieto on myös erittäin tervetullut (mutta ilmankin pärjätään).

Toivon että muutoksista on iloa kaikille blogilistaa seuraaville. Kaikenlaiset kommentit, parannusehdotukset, toiveet ja kehut ovat tervetulleita :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *