Päivän hyvä uutinen

Kirjoittaja Sami, 2.7.2002

Vuorikiipeilijä jää loukkuun lumimyrskyn keskelle Andeilla. Eipä hätää, kännykkä on mukana, soitetaan apua. Mutta voih! Puheaika on lopussa! Kännykkä on mykkänä. Jäätymiskuolema uhkaa vuorikiipeilijää. Mutta sitten…

Viime hetkellä puhelin soi! Toisessa päässä on telemarkkinoija: “Haluatteko ostaa itsellenne lisää puheaikaa?” Kiipeilijä saa hälytettyä itselleen apua ja pelastuu. Puhelinmyyjistä oli kerrankin hyötyä.

CNN:n tarina tuo iloista mieltä muiden synkkien uutisten keskellä. Mutta yksi asia jäi vaivaamaan: jutussa kerrotaan kuinka pakkanen pidensi puhelimen akun kestoaikaa. Minulle on kerrottu, että puhelimen akut toimivat huonommin kylmässä. Mitenkäs se nyt oli?

  Jutussa “Päivän hyvä uutinen” on 2 kommenttia:

  • Pekka says:

   “pakkanen pidensi puhelimen akun kestoaikaa”

   No tuli varmaan puhuttua vähemmän kuin normaalisti, niin akku kestää kauemmin. Henki ei kulje ja näpit jäässä :D

  • Onneksi 112 toimii Suomessa vaikka olisikin puheaika loppu?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.