Salakuuntelua ja tuhahduksia

Digitoday kertoo uudesta laitteesta joka ilmoittaa jos lähistöllä on lähettävä matkapuhelin. Tämä paljastaa kännykällä tehtävän salakuuntelun. Minulla on ollut kaksi sellaista laitetta jo vuosia:

Tietokoneen aktiivikaiuttimet ja taskuradioni hälyttävät voimakkaalla pärinällä heti jos lähistöllä on salakuunteleva kännykkä. Entisen naapurin telkkari oli de-luxe-malli – se paljasti kännykän toiminnan parinkin kerroksen etäisyydeltä…

Samainen Digitoday kertoi myös jutusta joka on ansainnut päivän tuhahduksen: “Verkkomainonta koettelee harvan hermoja“. Pyh. Lisää popup- ja popunder-mainoksia ja “Haluatko asettaa tämän huuhaasivun kotisivuksesi?”- ja “Haluatko asentaa kätevän lisäohjelman”-prompteja sitten vain sivuille.

Päivän ehdottomasti erikoisin linkki oli Neuticles, joka myy kivesproteeseja leikatuille koirille. Olen sanaton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *