Salakuuntelua ja tuhahduksia

Digitoday kertoo uudesta laitteesta joka ilmoittaa jos lhistll on lhettv matkapuhelin. Tm paljastaa knnykll tehtvn salakuuntelun. Minulla on ollut kaksi sellaista laitetta jo vuosia:

Tietokoneen aktiivikaiuttimet ja taskuradioni hlyttvt voimakkaalla prinll heti jos lhistll on salakuunteleva knnykk. Entisen naapurin telkkari oli de-luxe-malli – se paljasti knnykn toiminnan parinkin kerroksen etisyydelt…

Samainen Digitoday kertoi mys jutusta joka on ansainnut pivn tuhahduksen: “Verkkomainonta koettelee harvan hermoja“. Pyh. Lis popup- ja popunder-mainoksia ja “Haluatko asettaa tmn huuhaasivun kotisivuksesi?”- ja “Haluatko asentaa ktevn lisohjelman”-prompteja sitten vain sivuille.

Pivn ehdottomasti erikoisin linkki oli Neuticles, joka myy kivesproteeseja leikatuille koirille. Olen sanaton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *