Kesäpäivä Helsingissä

Kirjoittaja Sami, 5.6.2002

Eilen tuli käytyä työmatkalla Helsingissä, kuten niin monta kertaa aikaisemminkin. Oli hienoa ottaa tunti vapaa-aikaa palaverien välillä ja kulkea kameran kanssa kaupungilla. Tunsin itseni turistiksi.

Ja reissaaminen jatkuu… tällä viikolla ohjelmassa vielä Helsinki toisen kerran sekä Turku. Saapa nähdä, ehdinkö hosua yhtään kameran kanssa.

Kuvan kohde tuskin vaatii kummempia esittelyitä: näkyvillä siis Helsingin tuomiokirkko kuvattuna Suomen Pankin edestä. Päivä oli kaunis ja lämmin, ympärillä touhusivat kaupungin työntekijät ja skeittarit. Vain eväskori puuttui.

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.