Laatupiikki

Mainokset ovat monesti television parasta sislt. Tt mielt ollaan mys ads.comissa, jossa on selailtavana ja katsottavana suuri joukko USA:ssa tll hetkell esitettvi TV-mainoksia.

Ads.com paikkaa mukavasti edesmenneen adcritic.comin jttm aukkoa netin omana mainoskatkona. Valitettavasti siell ei ole vanhojen mainosten arkistoa, oleellista silytyspaikkaa sellaisille klassikoille kuin Budweiserin Wazzup ja Volkswagenin Synchronicity.

Adcriticin sivuilla mainostetaan saitin avautuvan uudelleen lhiaikoina, joten toiveita mainosarkiston saamisesta on viel. Kotimaisten tv-mainosten laatu on nykyisin ilahduttavan korkealla tasolla. Kukahan tekisi suomiversion Adcriticist?

One thought on “Laatupiikki

  1. Vhn vntmll alkuperist aihetta ja ohjaamalla sit samalla Internetin ihmeelliseen maailmaan osoitan sormeni kohti Marko Karppisen pivkirjaotteiden viimeisimpn artikkeliin (Keskuun 3. piv), joka ksittelee Internetin mainosbannerien maailmaa ja miten se voidaan viel pelastaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *