Laatupiikki

Mainokset ovat monesti television parasta sisältöä. Tätä mieltä ollaan myös ads.comissa, jossa on selailtavana ja katsottavana suuri joukko USA:ssa tällä hetkellä esitettäviä TV-mainoksia.

Ads.com paikkaa mukavasti edesmenneen adcritic.comin jättämää aukkoa netin omana mainoskatkona. Valitettavasti siellä ei ole vanhojen mainosten arkistoa, oleellista säilytyspaikkaa sellaisille klassikoille kuin Budweiserin Wazzup ja Volkswagenin Synchronicity.

Adcriticin sivuilla mainostetaan saitin avautuvan uudelleen lähiaikoina, joten toiveita mainosarkiston saamisesta on vielä. Kotimaisten tv-mainosten laatu on nykyisin ilahduttavan korkealla tasolla. Kukahan tekisi suomiversion Adcriticistä?

1 thought on “Laatupiikki

  1. Vähän vääntämällä alkuperäistä aihetta ja ohjaamalla sitä samalla Internetin ihmeelliseen maailmaan osoitan sormeni kohti Marko Karppisen päiväkirjaotteiden viimeisimpään artikkeliin (Kesäkuun 3. päivä), joka käsittelee Internetin mainosbannerien maailmaa ja miten se voidaan vielä pelastaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *