Viikonloppu

Keskuu alkoi ja sen merkkin ovat ylioppilasjuhlat ja kukkivat syreenipuut. Kes on hyv aloittaa tuhdilla linkkilistalla, jonka aiheina tnn ovat mm. hakukoneet, yhteisllisyys ja tietokoneiden polttaminen.

Googlen ohjelmointikilpailu pttyi ja voittajaksi selvisi Daniel Egnor . Voittoty lis hakuun mahdollisuuden etsi tietoa paikan perusteella.

Aukea.net on ollut pystyss jo pidempn, mutta kvin itse siell ensimmist kertaa tnn. Kyseess on hienosti tehty paikka valokuvien, tekstien ja musiikin arvostelulle ja jakamiselle.

Re:n palkkalaskuri kertoo paljonko liksasi pitisi olla jos olet duunissa uusmedia-alalla.

J.C. Herz kirjoittaa mielenkiintoisia juttuja yhteisllisyydest artikkeleissa The Lonely Crowd, 50,000,000 Star Warriors Can’t Be Wrong ja Learning From The Sims. Linkit lytyivt Peter Merholzilta, joka kirjoitti yhteenvedon Herzin konferenssiesityksest. Oma kosketukseni kuuluisuuden kanssa tapahtui joitain vuosia sitten luettuani Herzin kirjan “Surfing on the Internet”. Satuin trmmn hneen IRC:ss seuraavana pivn ja sain harvinaisen tilaisuuden keskustella kirjoittajan kanssa heti tuoreeltaan lukemisen jlkeen.

Kartoo on hakukone uudenlaisella tuloksienesittmistavalla. Jos ei muuta, niin se on ainakin mielenkiintoinen.

Ericsson T68:n pivitys T68i:ksi on nyt saatavilla maksutta kaupoissa. Tytyyp kiikuttaa puhelin pivitykseen heti ensi viikolla. T68-omistajille ehdoton kyntipaikka on TSixtyEight.com. Logot haetaan toki esato.comista.

Tutka on mielenkiintoinen media-alan verkkolehti.

Columbia Newsblaster on automatisoitu systeemi, joka yritt suodattaa esiin trket uutiset. Itse pidn tss palvelussa siit, ett se lyt lhteiksi hieman harvinaisempiakin linkkej.

Steven Spielberg valmistui yliopistosta – pidettyn 33 vuoden tauon opiskelussa. Mitenkhn meiklisen pitisi ottaa tm uutinen? Alkaa tyskennell sen hiton gradun kanssa, vai mietti ett onhan tss viel parikymment vuotta aikaa?

Kuinka NextCube poltettiin – pitk mutta hauska tarina siit, miten vaikeaa on yhden tietokoneen polttaminen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *