Ideasuoni tulvii, miss korkki

Takana raskas viikko, kuten blogin hiljaisuudesta on ehk voinut aavistaakin. Mit tekee uusmediapropellihattu silloin kun Trkeiden Duuniasioiden kanssa alkaa keitt yli? Rentoutuu tietysti katsomalla kuinka muiden propellit pyrivt…

Yksi parhaita metodeja thn on Chindogu, kummalliset keksinnt. Tosin, Chindoguhan on jo itsessn vanha ilmi – onpa sit ehditty ksitell jo Niksi-Pirkassakin. Ja saitistakin ovat kuvat rikki.

Mutta eip ht, sill Internetist lytyy nykyn kaikkea (paitsi Tabun ja Velipuolikuun ksikirjoitukset). Halfbaked Ideas on mahtava saitti, jonne kuka tahansa voi lhett oman puolivillaisen ideansa arvosteltavaksi ja keskusteltavaksi. Jotkut ideat ovat kummallisia, joissain on potentiaalia ja joitain olisi tarvinnut tll viikolla.

Halfbaked ei missn nimess ole ainoa ideapankki verkossa. Shouldexist ottaa hieman vakavamman asenteen keksintihin. Jollain erikoisella tavalla akateemisempi vaikutelma tulee selaillessa Global Ideas Bankia. Ja sitten ihan toinen rip on taas For Sale by Mental Patient.

Nm ja kymmenittin muita ideakokoelmia lytyvt Halfbaked Ideasin linkkilistalta.

One thought on “Ideasuoni tulvii, miss korkki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *