Ideasuoni tulvii, missä korkki

Takana raskas viikko, kuten blogin hiljaisuudesta on ehkä voinut aavistaakin. Mitä tekee uusmediapropellihattu silloin kun Tärkeiden Duuniasioiden kanssa alkaa keittää yli? Rentoutuu tietysti katsomalla kuinka muiden propellit pyörivät…

Yksi parhaita metodeja tähän on Chindogu, kummalliset keksinnöt. Tosin, Chindoguhan on jo itsessään vanha ilmiö – onpa sitä ehditty käsitellä jo Niksi-Pirkassakin. Ja saitistakin ovat kuvat rikki.

Mutta eipä hätää, sillä Internetistä löytyy nykyään kaikkea (paitsi Tabun ja Velipuolikuun käsikirjoitukset). Halfbaked Ideas on mahtava saitti, jonne kuka tahansa voi lähettää oman puolivillaisen ideansa arvosteltavaksi ja keskusteltavaksi. Jotkut ideat ovat kummallisia, joissain on potentiaalia ja joitain olisi tarvinnut tällä viikolla.

Halfbaked ei missään nimessä ole ainoa ideapankki verkossa. Shouldexist ottaa hieman vakavamman asenteen keksintöihin. Jollain erikoisella tavalla akateemisempi vaikutelma tulee selaillessa Global Ideas Bankia. Ja sitten ihan toinen ääripää on taas For Sale by Mental Patient.

Nämä ja kymmenittäin muita ideakokoelmia löytyvät Halfbaked Ideasin linkkilistalta.

1 thought on “Ideasuoni tulvii, missä korkki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *