Kuudes Potter

Harry Potter -uutisia pitkästä aikaa! Seuraavan kirjan nimi tulee CNN:n mukaan olemaan “Harry Potter and the Half Blood Prince” eli vapaasti suomennettuna “Harry Potter ja puoliverinen prinssi”. Mitä sekin sitten tarkoittaa? Ainakaan kyseinen prinssi ei ole Harry eikä Voldemort, kertoo Potter-kirjailija J.K. Rowling. Julkaisupäivästä ei tätä kirjoitettaessa ole vielä mitään tietoa… Ja tämähän on sitten sarjan toiseksi viimeinen kirja, eli loppu jo häämöttää.

19,504 thoughts on “Kuudes Potter

  1. Hyh, ei Kuudetta Potteria saa hylätä. Se on pyhitetty kaikenlaiselle alakulttuurille ja jupinalle :P

  2. Täällä on ihan pirun hiljaista. Kultaiset päivät ovat takanapäin.

  3. Khyllä, paikka on hylätty jo aikaa sitten.. Siitä on ainakin vuosi kun mä kirjottelin tänne silleen kunnolla ;D Kylläpä aika menee nopeesti!

  4. Niinhän se tuppaa tekemään. :/ Tulee liikuttunut olo kun muistelen niitä kaikkia meidän juttuja joskus ammoisina aikoina. Nostalgista.

  5. Khyllä, ja nyt on jo seitsemäskin Potter ilmestynyt Suomeksi! Ja sillon ootettiin kiihkeesti kutosta<33

  6. joopa joo. tää on hiukka vanha keskustelu mut oli ihan pakko vastata viel vaikka kaikki on jo selvinny. mut jp sirius ei oo puoliverinen koska eks tiiä mustien suvusta yhtään mitään!? ne on kaikki täysverisiä… kaikki jotka menee jästin kanssa naimisiin yms. potkitaan pois suvusta.

  7. Pingback: #28: Tanssi taskussa « Sula Pinta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *