Metroblogi

Kirjoittaja Sami, 29.6.2004

Lontoon metroblogi tarjoaa ruohonjuuritason näkökulman elämään suurkaupungissa (“metro”, siis kuten metropoli, ei se joukkoliikennesysteemi :-). Pinserin lukijoille lienee tullut jo aiemmin selväksi, että Lontoo on meille mieluinen paikka jonne aina välillä tulee ikävä. Tämä blogi tuskin lievittää sitä ikävää, mutta onpa ainakin hyvä paikka harrastaa nojatuolimatkailua.

Taisi olla Kalamuki jossa jo aiemmin lämmiteltiin ajatusta Tampereen seudun metroblogin pystyttämisestä. Idea kaatui potentiaalisten osallistujien laiskuuteen, mutta kyllä sellainen olisi edelleen tosi mukava. Ja hieman samaa aihetta liipaten, Koirapuistossa näemmä järjestellään bloggaajatapaamista Tampereelle.

    Jutussa “Metroblogi” on yksi kommentti:

    • kalamuki says:

      Tampereblogi on koteloasteella. Jonain päivänä se kuoriutuu torakaksi. Enemmänkin se on ollut kaatuneena _allekirjoittaneen_ laiskuuteen. Jonain päivänä vielä. Idea on edelleen käytettävissä. Kuka ehtii ensin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.