Metroblogi

Lontoon metroblogi tarjoaa ruohonjuuritason näkökulman elämään suurkaupungissa (“metro”, siis kuten metropoli, ei se joukkoliikennesysteemi :-). Pinserin lukijoille lienee tullut jo aiemmin selväksi, että Lontoo on meille mieluinen paikka jonne aina välillä tulee ikävä. Tämä blogi tuskin lievittää sitä ikävää, mutta onpa ainakin hyvä paikka harrastaa nojatuolimatkailua.

Taisi olla Kalamuki jossa jo aiemmin lämmiteltiin ajatusta Tampereen seudun metroblogin pystyttämisestä. Idea kaatui potentiaalisten osallistujien laiskuuteen, mutta kyllä sellainen olisi edelleen tosi mukava. Ja hieman samaa aihetta liipaten, Koirapuistossa näemmä järjestellään bloggaajatapaamista Tampereelle.

One thought on “Metroblogi

  1. Tampereblogi on koteloasteella. Jonain pivn se kuoriutuu torakaksi. Enemmnkin se on ollut kaatuneena _allekirjoittaneen_ laiskuuteen. Jonain pivn viel. Idea on edelleen kytettviss. Kuka ehtii ensin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *