Väkeä riittää

Kävijälaskuri hätyyttelee taas tasalukuja. Tämän päivän aikana sivun vasemmasta alanurkasta löytyvä Sitemeterin laskuri tulee pyörähtämään 200,000 käynnin paremmalle puolelle. Kävijämäärät ovat kyllä mukavia: satatuhattakin meni vasta äskettäin rikki. Tarkkaile laskuria! Kahdennellesadannelletuhannelle kävijälle tarjotaan kahvilassa kuppi juomaa jos satumme tapaamaan reaalimaailmassa :-)

Maaliskuu oli selvästi tähänastisista kuukausista kiihkein: siitä piti huolta Jussi Ahde, doping-uutiset ja kilpailujen finaaleihin pääseminen. Kesällä käyttömäärät ovat perinteisesti hieman hiljaisempia, mutta Pinserin tarkoituksena ei ole edelleenkään levätä laakereillaan. Kansalliseen ja kansainväliseen maineeseen on vielä matkaa.

3 thoughts on “Väkeä riittää

  1. Aikookohan pinseri siirtyä iltapäivälehti-linjalle vain saadakseen lisää kävijöitä? Ainakin IMHO toi jussiahde -homma oli todella mauton.

  2. Enpä osaa sanoa iltapäivälehtilinjasta – jatkamme edelleen meitä kiinnostavista asioista raportointia. Omasta mielestäni jussiahde-kohu oli huvittava.

    Kasvaneet kävijämäärät tulivat kun Google syystä tai toisesta päätti nostaa meidät ko. hakusanoilla ykköseksi hakutuloksissa. Sattuma, mutta emme toki panneet sitä pahaksemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *