Lelutestiss Lavazza A Modo Mio

Pinserin lelutestiss tll kertaa Lavazza A Modo Mio Premium espressokeitin.

Ihanteellinen espresso, latte tai cappuccino on nauttijalleen paitsi juoma mys onnistunut tai eponnistunut elmys. Sama ptee kaikkiin kahvijuomiin. Kamalinta lienee tervaiseksi tktiksi korventunut suodatinsumppi, jonka typaikan hitain kahvittelija tai huoltoaseman huono-onnisin asiakas joutuu liruttamaan kuppiinsa. Kitkern paahdon lisksi bensiksen kupillisessa maksetaan veroja, alveja, palkkoja ja tynantajakuluja sek tilavuokraa ainakin puolen kahvipaketin edest.

Onnistunut kahvikokemus on eri maata. Aurinkoinen terassi, italialaista hlin, upea kerrosleip ja kupillinen tydellist cappucinoa, jonka tarjoilee vikkelliikkeinen kyyppari hymysuin Roomassa tai Firenzess. Harvemmin kuitenkaan kuppi, johon lorotetaan automaatista ihan itse juotavat ja taiteillaan kassan kautta pytn, joka on tynn edellisen asiakkaan likaisia astioita (suomalainen kahvilaelmys kolkoimmillaan).

Kahvipaikkoja on toki monia mainioitakin mutta jossakin vaiheessa jokaisen mieleen tulee, paljonko aikaa, vaivaa ja hermoja sstisi valmistaessaan itse omat juomansa. Espresso on melko helppo saada aikaiseksi mutteripannulla mutta kuuman/hyrytetyn maidon kanssa taiteilu on jo haasteellisempaa kotona tai toimistossa.

Lavazza A Modo Mio on hyv ratkaisu kotiin tai pieneen toimistoon, kun kahvinteon pit olla vaivatonta mutta jljen moitteetonta (eik ole aikaa tai halua opiskella baristaksi). Helppokyttist konetta oppii kyttmn, vaikka ei olisi vannoutunut manuaalien lukija. Annostelu on yksinkertaista, koska kahvi on pakattu valmiiksi annosrasioihin. Kone plle, vett silin ja kahvi muovirasiassa kohdalleen. Vivun vnt ja juoma valuu kuppiin. Helppoa!

Maidon kuumentaminen/hyryttminen ky Lavazza A Modo Mio -keittimeen asennetulla vempaimella, joskin toimitusta joutuu hieman harjoittelemaan ennen kuin se alkaa sujua. Kahvin makua voi sdell veden (ja maidon) mr muuttamalla. Erilaisia paahtoja ja aromeita kokeilemalla kukin lyt mieleisens.

Mit lysti maksaa?
Laite: n. 250 euroa
Kahvit: n. 8 euroa 16 kapselin paketeissa.

Laitteita ja kahvikapseleita lytyy esimerkiksi Lavazzan verkkokaupasta tai kodinkoneliikkeist.

Harvahkossa kotikytss laite j kyll helposti tyhjn pantiksi, koska kyttkuntoon virittely vie aina aikansa. Mutteripannu ja maitokattila voivat toimia paremmin yhdess patterikyttisen pikkuvispiln kanssa. Pieness toimistossa tai vannoutuneiden kahvikissojen keittiss laite lunastaa mainiosti paikkansa, koska pidettess laitetta jatkuvasti kyttvalmiudessa kahvin teko on helppoa ja lopputulos miellyttv. Ympristn kannalta muoviset annospakkaukset ja laitteen jatkuva virrankytt eivt ole paras mahdollinen ratkaisu.

Toki ystvien kanssa ihanassa kahvikeitaassa on kivempaa mutta vaivattomuutta arvostavalle kahvittelijalle helppo kotikone on aina plussaa. Voihan sit paitsi joskus kutsua kavereita kahville ja pist vaikka italoiskelm taustamusiikiksi.

Tarkempia tietoja lydt Lavazzan sivuilta.

Kiitmme:

 • helppous
 • moitteeton maku
 • maidon kuumennus ja vaahdotus
 • pikkutoimistossa yksillliset mieltymykset helppo toteuttaa eik kukaan vie viimeist kupillista nenn edest

Moitimme

 • isohko kotikeittin, paitsi jos laitteille on reilusti tilaa
 • ympristseikat: helpointa pit jatkuvasti pll, jos tavoittelee vaivattomuutta (shk kuluu) + annosrasioista tulee muoviroskaa

Pinserin lelutestit on sarja, jossa raportoidaan mielenkiintoisista, hauskoista ja usein hieman turhistakin teknisist vimpaimista. Lelutestikilpailun yhteydess muisteltiin vanhoja lelutestej. Muista kyd vierailulla snnllisesti tai tilaa lukuohjelmaasi Pinserin RSS-syte.

4 thoughts on “Lelutestiss Lavazza A Modo Mio

 1. Hyv testi, kiitokset. Silloin tllin tulee tllaisia masiinoita harkittua. Mik lie sitten se todellinen ero niihin tonnin jrkleisiin…

 2. Hei Juho, meill oli aikanaan kytss Hullulta Pivilt hankittu jrkle, jonka kytt oli melko hankalaa. Erityisesti hyry tahtoi karata taivaan tuuliin. Laite vei monta vuotta tilaa pydll, kunnes hajosi ja ptimme, ett uutta ei osteta. Lelutestin laite oli huomattavasti miellyttvmpi kokemus, vaikka epilen, tyydyttk sen kytt oikeaoppisimpia kahvinharrastajia.

 3. Vaahdottaako tuo oikeasti maitoa vai tuleeko vain semmoista ilmavaa htt mit valtaosa kahviloista Suomessa tarjoilee? Sen maidon pitisi muistuttaa sametin nuoleskelemista..

  Noppaillut pitisik tihin saada joku helppo keitin vai pitisik vain lipitt suosiolla teet.. Kuvittelisin ett napeista saa juotavan espresson mutta se maito tuntuu haasteelliselta. Kotona on jo menty peruskeittimest Juran tysiautomaatin kautta oikeaan 35 kilon settiin kahvimylly ja puoliautomaattia — samaa setti ei vlttmtt tihin halua vied :) (Mielenkiintoinen havainto vuosien varrelta se, ett oikealla koneella tekee nopeammin ja siivommin kahvia kuin paina nappia-maatilla, maidon vaahdotus on kuitenkin se nkyvin laatuero)

 4. Olen varma, ett ainakaan minun taidoillani ei samettista vaahtoa tule. Vaikea sanoa, miten muut onnistuvat. Krsivllisyytt vaatinee vhintn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *