Verenpaineen mittausta, autotietokoneita ja päivänvalolamppuja

Pari mielenkiintoista linkkiä shoppailulistalle. Uudenvuodenlupauksen mukaisesti mitään turhaa ei saa ostaa, mutta ainahan voi haaveilla. Ja miettiä, ovatko nämä turhia vai eivät.

Withingsin verenpainemittari täydentää saman valmistajan nettiin kytkeytyvää vaakaa. Kyseisestä vaa'asta on hyviä kokemuksia puolen vuoden ajalta – saatanpa ehkä intoutua kirjoittamaan siitä lelutestin (onko kiinnostusta?)

Griffinin adapterilla voi luoda yhteyden auton ajotietokoneen ja iPhonen välille. Mitä kaikkea mielenkiintoista sieltä saakaan selville.

Lopultakin löytyi paikka josta ostaa päivänvalolamppuja hyvällä väritoistolla. Jokusen vuoden markettien energiansäästölamppuja käyttäneenä kyllästyin niistä tulevaan huonolaatuiseen valoon. Huonoa väritoistoa ja valon laatua ei välttämättä huomaa heti, mutta kun siihen on kerran kiinnittänyt huomiota, se alkaa harmittaa jatkuvasti (oletko koskaan huomannut miten halpislampuista tulee kelmeänvihertävää valoa?). Ratkaisuna on siirtyminen takaisin hehkulamppuun/halogeeniin tai hyvälaatuiset energiansäästölamput. Päivänvalolamppujen valo on kylmäsävyistä kuin auringonvalo – sitä ei kannata käyttää joka huoneessa. Haaveenani on tehdä kotiin yksi "keinoaurinkoinen" huone.

.

4 thoughts on “Verenpaineen mittausta, autotietokoneita ja päivänvalolamppuja

  1. Kappas. Mietin juuri tuossa pyhien aikaan autoillessa, ett montakohan vuotta viel menee ett saadaan “Google analytics for cars” :) Toi Griffinin adapteri nyttisi ottavan huiman harppauksen sit kohti – viel kun saadaan tuohon joku fiksu API ja ptevi webbipalveluita sen plle..

  2. ni pivnvalolampuille! Minulla on tyhuone ja keitti valaistu pivnvalolampuilla ja muut huoneet sitten lmpimmmill svyill.

  3. Lelutestit on Pinserin parhautta. Withingsis-ni tlt. Lamput on so-last-season!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *