Skandikorjausta

Kiitos kaikille skandikysymykseen vastanneille. Valitettavasti suurin osa (sinänsä hyvistä) ohjeista ei toimi, joko siksi että skriptit ovat vanhentuneita ja nykyisin rikkovat kannan korjaamisen sijaan (tämän huomasin jo kesällä!) tai eivät toimi siinä tapauksessa että tietokantaa käyttää jokin muukin kuin yksi ainoa blogi. WordPressin sivuilta löytyvä ohje alkoi kaikessa käyttäjäepäystävällisyydessään suorastaan naurattaa, mutta valitettavasti se taitaa olla ainoa reitti.

Käärin siis hihat ja alan konvertoimaan Pinserin tietokantaa. Varmuuskopio on otettu, mutta kannattaa varautua siihen että blogi toimii jonkin aikaa lauantai-illalla miten sattuu.

Posted via email from Samin Posterous-sivut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *