Skandikorjausta

Kirjoittaja Sami, 3.10.2009

Kiitos kaikille skandikysymykseen vastanneille. Valitettavasti suurin osa (sinänsä hyvistä) ohjeista ei toimi, joko siksi että skriptit ovat vanhentuneita ja nykyisin rikkovat kannan korjaamisen sijaan (tämän huomasin jo kesällä!) tai eivät toimi siinä tapauksessa että tietokantaa käyttää jokin muukin kuin yksi ainoa blogi. WordPressin sivuilta löytyvä ohje alkoi kaikessa käyttäjäepäystävällisyydessään suorastaan naurattaa, mutta valitettavasti se taitaa olla ainoa reitti.

Käärin siis hihat ja alan konvertoimaan Pinserin tietokantaa. Varmuuskopio on otettu, mutta kannattaa varautua siihen että blogi toimii jonkin aikaa lauantai-illalla miten sattuu.

Posted via email from Samin Posterous-sivut

Ei vielä kommentteja

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä juttua. Ehkä sinä voisit kirjoittaa ensimmäisen kommentin?

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.