Uusia palveluita

Kirjoittaja Sami, 29.5.2009

Mielenkiintoisia palveluita tulossa ihan lähiaikoina: Google Wave – monipuolinen työkalu verkossa tapahtuvaan ryhmätyöhön ja Microsoft Bing – hakukone, joka lupaa entistä laadukkaampia hakutuloksia. Näistä lisää heti kun niitä pääsee kokeilemaan.

Odottaessa kannattaa käydä kokeilemassa Wolfram Alphaa, jos et ole vielä sitä tehnyt. Wolfram Alpha on hakukone, jonka vastaukset perustuvat erilaisista tietokannoista poimittuihin tietoihin ja niiden yhdistelyyn. Sen avulla ei siis löydä Pinserin verkkosivuja, mutta sen sijaan saa vastauksen esimerkiksi siihen, millainen sää Lontoossa oli 25.12.1988 tai kuinka pitkä on Tampereen ja Turun välimatka.

    Jutussa “Uusia palveluita” on yksi kommentti:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.