Tottivideo

Kirjoittaja Sami, 19.4.2009

Ostin tässä taannoin itselleni videokameran (Canon HF100). Opettelu on vielä kesken ja lelutesti tulossa myöhemmin, mutta tässä ensimaistiaisina Tottivideo! Tässä klipissä Totti esittelee tapaansa jolla se toivottaa töistä kotiin tulijan tervetulleeksi lelu suussaan.

  Jutussa “Tottivideo” on 3 kommenttia:

  • Tapsa says:

   Ihanan hölmöjä, lapsenmielisiä nämä kultaiset noutajat. Serkkupojalla oli samanlainen, joka tervehti tulijaa vielä kymmenvuotiaana pehmolelulla. :)

  • juuso says:

   voi toista – haluais leikkiä lelun kanssa ja toinen osottelee vaan kameralla ;)

  • Kaitsu says:

   Samanlainen meno meilläkin työpäivän päätteeksi kun oven avaa. Onpas muuten Totilla samanlainen possulelu kuin meidän puudelillakin. Ristin sen “veikeästi” anopiksi, josta anoppi luonnollisesti ilahtui kovasti ikihyväksi, etenkin huomattuaan että Veeti oli purrut siltä kurkun hajalle ja suolistanut täytteet :)

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.