Tottivideo

Ostin tss taannoin itselleni videokameran (Canon HF100). Opettelu on viel kesken ja lelutesti tulossa myhemmin, mutta tss ensimaistiaisina Tottivideo! Tss klipiss Totti esittelee tapaansa jolla se toivottaa tist kotiin tulijan tervetulleeksi lelu suussaan.

3 thoughts on “Tottivideo

  1. Ihanan hlmj, lapsenmielisi nm kultaiset noutajat. Serkkupojalla oli samanlainen, joka tervehti tulijaa viel kymmenvuotiaana pehmolelulla. :)

  2. voi toista – haluais leikki lelun kanssa ja toinen osottelee vaan kameralla ;)

  3. Samanlainen meno meillkin typivn ptteeksi kun oven avaa. Onpas muuten Totilla samanlainen possulelu kuin meidn puudelillakin. Ristin sen “veikesti” anopiksi, josta anoppi luonnollisesti ilahtui kovasti ikihyvksi, etenkin huomattuaan ett Veeti oli purrut silt kurkun hajalle ja suolistanut tytteet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *