Puikko olikin pala

Kirjoittaja Riitta, 14.1.2009

Suomalaisia kuohuttavassa kalapuikkokahinassa on tullut ilmi uusia seikkoja. Poliisin paikalle kutsumisen aiheuttanut yläastelaisen ottama ns. “neljäs kalapuikko” olikin rapea kalapala. Sitä paitsi santsaaminen on Vantaan kaupungin mukaan sallittua, kun alkuperäinen annos on syöty. Tätä kirjoitettaessa HS:n keskustelussa on jo päälle 500 kommenttia.

  Jutussa “Puikko olikin pala” on 5 kommenttia:

  • Jyri says:

   Voin kuvitella sieluni silmin julkisuuskuvaitsemurhaa tekevän paikallisen kaupungintärkeän huuli väpättäen veivaavan powerpointtia lehdistölle ja selittäen tosissaan että se oli puikon sijaan nimenomaisesti kalapala eikä edes mikä tahansa sellainen vaan oikein rapea kalapala..

  • Tekosyy says:

   Voi hyvät hyssykät tätä juttua! Poliisit vaan valvomaan koulujen ruokailua. Ottikohan joku vähemmän kuin oli sallittu? Siitäkin voisi antaa huomautuksen.

   Meillä oli tänään kotona kalapuikkoja ruokana muusin kera. Eikä tullut riitaa annoksista ;-)

  • Teemu says:

   Kovin ihmeellinen tapaus oli joo. Ihmiset facebookissakin ovat reagoineet asiaan: http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1634046

  • Juppe says:

   Hallintoviranomaiselle meni ns. kalapuikko nenään, hienoa kapulakieltä hädän hetkellä.

  • Riitta says:

   Sinänsä ymmärrän tiedottajan intention: eli että annos ei ollut niin köyhä kuin kalapuikkoja ajatellessa voisi kuvitella. Harmi vain, että näistä “kalaleikkeistä” on puolet leivitettä, eli proteiinin osuus on jokseenkin vähäinen. Muu on lähinnä rasvaa ja tyhjää hiilaria, mistä kielii “rapea”. Slangissa “rapee” muuten lienee jokseeenkin sama kuin kulahtanut. :-)

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.