Puikko olikin pala

Suomalaisia kuohuttavassa kalapuikkokahinassa on tullut ilmi uusia seikkoja. Poliisin paikalle kutsumisen aiheuttanut ylastelaisen ottama ns. “neljs kalapuikko” olikin rapea kalapala. Sit paitsi santsaaminen on Vantaan kaupungin mukaan sallittua, kun alkuperinen annos on syty. Tt kirjoitettaessa HS:n keskustelussa on jo plle 500 kommenttia.

5 thoughts on “Puikko olikin pala

  1. Voin kuvitella sieluni silmin julkisuuskuvaitsemurhaa tekevn paikallisen kaupungintrken huuli vptten veivaavan powerpointtia lehdistlle ja selitten tosissaan ett se oli puikon sijaan nimenomaisesti kalapala eik edes mik tahansa sellainen vaan oikein rapea kalapala..

  2. Voi hyvt hyssykt tt juttua! Poliisit vaan valvomaan koulujen ruokailua. Ottikohan joku vhemmn kuin oli sallittu? Siitkin voisi antaa huomautuksen.

    Meill oli tnn kotona kalapuikkoja ruokana muusin kera. Eik tullut riitaa annoksista ;-)

  3. Hallintoviranomaiselle meni ns. kalapuikko nenn, hienoa kapulakielt hdn hetkell.

  4. Sinns ymmrrn tiedottajan intention: eli ett annos ei ollut niin kyh kuin kalapuikkoja ajatellessa voisi kuvitella. Harmi vain, ett nist “kalaleikkeist” on puolet leivitett, eli proteiinin osuus on jokseenkin vhinen. Muu on lhinn rasvaa ja tyhj hiilaria, mist kielii “rapea”. Slangissa “rapee” muuten lienee jokseeenkin sama kuin kulahtanut. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *