Jouluvalot päällä!

Kirjoittaja Sami, 2.12.2008

Sain lopultakin jouluvalot asennettua tänään. Harmi vain että ulkona tulee reippaasti vettä ja viime viikolla tulleesta lumesta ei ole tietoakaan. Jätänpä siis kuvankin ottamisen siihen kun (jos) saadaan vielä lunta. 

Tilastoista päätellen Feedburner on viime viikolla sotkenut jotain Pinserin RSS-syötteen kanssa. En päässyt itse koko viikolla katsomaan tilastoja, ja nyt kun ne taas toimivat, syötteelle raportoidaan vain pari näyttökertaa. Koen sen kovin vaikeaksi uskoa – luulisin teitä lukijoita olevan hieman enemmän. Toivottavasti syötteet toimivat tällä viikolla paremmin.

    Jutussa “Jouluvalot päällä!” on yksi kommentti:

    • mab says:

      Jaahas, taasko on se aika vuodesta. Nyt ei auta muu kuin laittaa tulille tämä klassikko

      –# mab (kietoutuu siniseen valoletkuun)

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.