Jouluvalot päällä!

Sain lopultakin jouluvalot asennettua tänään. Harmi vain että ulkona tulee reippaasti vettä ja viime viikolla tulleesta lumesta ei ole tietoakaan. Jätänpä siis kuvankin ottamisen siihen kun (jos) saadaan vielä lunta. 

Tilastoista päätellen Feedburner on viime viikolla sotkenut jotain Pinserin RSS-syötteen kanssa. En päässyt itse koko viikolla katsomaan tilastoja, ja nyt kun ne taas toimivat, syötteelle raportoidaan vain pari näyttökertaa. Koen sen kovin vaikeaksi uskoa – luulisin teitä lukijoita olevan hieman enemmän. Toivottavasti syötteet toimivat tällä viikolla paremmin.

One thought on “Jouluvalot päällä!

  1. Jaahas, taasko on se aika vuodesta. Nyt ei auta muu kuin laittaa tulille tämä klassikko

    –# mab (kietoutuu siniseen valoletkuun)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *