Jouluvalot pll!

Sain lopultakin jouluvalot asennettua tnn. Harmi vain ett ulkona tulee reippaasti vett ja viime viikolla tulleesta lumesta ei ole tietoakaan. Jtnp siis kuvankin ottamisen siihen kun (jos) saadaan viel lunta.

Tilastoista ptellen Feedburner on viime viikolla sotkenut jotain Pinserin RSS-sytteen kanssa. En pssyt itse koko viikolla katsomaan tilastoja, ja nyt kun ne taas toimivat, sytteelle raportoidaan vain pari nyttkertaa. Koen sen kovin vaikeaksi uskoa – luulisin teit lukijoita olevan hieman enemmn. Toivottavasti sytteet toimivat tll viikolla paremmin.

One thought on “Jouluvalot pll!

  1. Jaahas, taasko on se aika vuodesta. Nyt ei auta muu kuin laittaa tulille tm klassikko

    –# mab (kietoutuu siniseen valoletkuun)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *