Pilvimainontaa

Kirjoittaja Sami, 18.4.2008

Kaikkea ne keksivät. Firma nimeltään Flogos markkinoi laitetta, jonka avulla voi tehdä muotoiltuja pilviä.

Pilvet on valmistettu saippuavaahdosta ja ilmaa kevyemmistä kaasuista. Ne voivat pysyä ehjänä jopa tunnin ja matkustaa 50 kilometrin päähän. Nykytekniikalla pilvet ovat valkoisia ja halkaisijaltaan korkeintaan metrin kokoisia, mutta Flogos kehuskelee kykenevänsä valmistamaan pian 1,2-metrisiä värikkäitä pilviä.

Pilvikonetta kaupitellaan tietenkin mainostustarkoituksiin. Mainostaja tilaa firmalta oman logonsa muotoisen sapluunan ja vuokraa yhden tai useampia pilvikoneita jotka sen jälkeen alkavat putkautella pilviä ulos useita kappaleita minuutissa.

  Jutussa “Pilvimainontaa” on 3 kommenttia:

  • mab says:

   Vau!

   Voisikohan tuolla tehdä – ihan vaan hämmennyksen maksimoimiseksi – ns. hässäkän?

  • Juppe says:

   10 kilsan kokoinen pilvi olis jo jotain, 1.2metriä ei kyllä kauas näy.

  • Milla Valkeasuo says:

   Mainontaa on joka puolella…

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.