Pilvimainontaa

Kaikkea ne keksivt. Firma nimeltn Flogos markkinoi laitetta, jonka avulla voi tehd muotoiltuja pilvi.

Pilvet on valmistettu saippuavaahdosta ja ilmaa kevyemmist kaasuista. Ne voivat pysy ehjn jopa tunnin ja matkustaa 50 kilometrin phn. Nykytekniikalla pilvet ovat valkoisia ja halkaisijaltaan korkeintaan metrin kokoisia, mutta Flogos kehuskelee kykenevns valmistamaan pian 1,2-metrisi vrikkit pilvi.

Pilvikonetta kaupitellaan tietenkin mainostustarkoituksiin. Mainostaja tilaa firmalta oman logonsa muotoisen sapluunan ja vuokraa yhden tai useampia pilvikoneita jotka sen jlkeen alkavat putkautella pilvi ulos useita kappaleita minuutissa.

3 thoughts on “Pilvimainontaa

  1. Vau!

    Voisikohan tuolla tehd – ihan vaan hmmennyksen maksimoimiseksi – ns. hsskn?

  2. 10 kilsan kokoinen pilvi olis jo jotain, 1.2metri ei kyll kauas ny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *