Pilvimainontaa

Kaikkea ne keksivät. Firma nimeltään Flogos markkinoi laitetta, jonka avulla voi tehdä muotoiltuja pilviä.

Pilvet on valmistettu saippuavaahdosta ja ilmaa kevyemmistä kaasuista. Ne voivat pysyä ehjänä jopa tunnin ja matkustaa 50 kilometrin päähän. Nykytekniikalla pilvet ovat valkoisia ja halkaisijaltaan korkeintaan metrin kokoisia, mutta Flogos kehuskelee kykenevänsä valmistamaan pian 1,2-metrisiä värikkäitä pilviä.

Pilvikonetta kaupitellaan tietenkin mainostustarkoituksiin. Mainostaja tilaa firmalta oman logonsa muotoisen sapluunan ja vuokraa yhden tai useampia pilvikoneita jotka sen jälkeen alkavat putkautella pilviä ulos useita kappaleita minuutissa.

3 thoughts on “Pilvimainontaa

  1. Vau!

    Voisikohan tuolla tehdä – ihan vaan hämmennyksen maksimoimiseksi – ns. hässäkän?

  2. 10 kilsan kokoinen pilvi olis jo jotain, 1.2metriä ei kyllä kauas näy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *