Uuden Blogilistan betaversio julkaistu

Blogilistan uudet omistajat ovat olleet ahkerina edelliskuukausien aikana ja työn tulokset muuttuvat koko ajan näkyvämmiksi.

Tänään julkaistiin uuden Blogilistan betaversio, joka sisältää joukon näppäriä ominaisuuksia. Haku blogien sisällöstä on tehnyt paluun ja blogeista tallentuu muutenkin paljon uutta sisältöä aina omistajatiedoista uusien kirjoitusten otsikoihin. Blogilistan kehitysblogi tietää kertoa lisää.

Uutta listaa pääsee testaamaan pyytämällä itselleen testaajakutsun Blogilistan beta-sivuilta. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä mukaan pääsee vain rajattu joukko…

Ominaisuuksien kasvu ei pääty tähän, sillä satun tietämään että rakenteilla on vielä monenlaista muutakin kivaa. :-)

Blogilistalaiset haluavat paljon kommentteja betaversiosta, mutta myös kaikenlaiset kehitysehdotukset ovat oikein tervetulleita. Paras tapa lähettää ehdotuksia on laittaa niitä Blogilistan kehitysblogin kommentteihin tai osoitteeseen info@blogilista.fi.

4 thoughts on “Uuden Blogilistan betaversio julkaistu

  1. Hmm, toivottavasti tuon blogin omistajan näkyminen on oletusarvoisesti “ei”-asennossa. Ainakaan mä en ajatellut listalle mennessäni, jotta mun blogiomistajuuteni näkyisi mitenkään blogin yhteydessä.

    Jaamutta, tännekö ei ollu tarkoitus laittaa näitä kommentteja? Meni jo ;-)

  2. Kyllä tänne kommentteja saa laittaa, mutta en lupaa koodata niitä Blogilistalle… ;)

    Vien kyllä terveisiä eteenpäin tarvittaessa joten rohkeasti vaan.

  3. Huh, jos omistaja näkyisi automaattisesti käyttäjille, niin sehän murtaisi anonymiteetin ja olisi valtava karhunpalvelus blogiyhteisölle. Tosin juttuhan ei mene yksi yhteen niin, että omistaja olisi kirjoittaja. Minäkin “omistan” blogin, jota en kirjoita – ja toisaalta kirjoitan blogia, jota en “omista”.

  4. Tuo Beta kysyy siinä alussa, kun hakee käyttäjätiedot vanhasta listasta, että mitkä noista vanhaan listaan viemistäsi blogeista haluat linkata käyttäjäprofiiliisi. Meni ihan sormi suuhun itselläkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *