6 thoughts on “Jaigoogle

  1. Liittaa sen osaksi Google Mapsia, YouTubea, Picasaa ja Bloggeria -> awesome apps. Mobiilibloggausta yrittaessa tuli Jaikun rajat vastaan paivassa.

  2. Miks Pinseri riivaa, kun aika harvoin pivittyy mitn uutta sivuille?? Aina vaan harvemmin tulee piipahdettua…

  3. Asiasta kirvesvarteen: Totti-koiranne on ihana, olen selannut useammankin kerran hnest otettuja valokuvia. Kysisisin nyt juuri tnn kultaisen noutajan rotumritelmn luettuani ett onko Totti nyttely- vaiko kyttlinjainen golden retriever? Turkin svy on ainakin tummempi kuin nyttelylinjaisista otetuissa valokuvissa joita nin netiss ja kuvauksessa sanottiin ett kyttlinjaisten turkki on tummempi.

  4. Kiitos kommenteista. Huonoa omaatuntoa sentn podemme vhisist pivityksist … ryhtiliikkeen paikka? Kunhan kiireet hieman hellittvt … ehk jo ensi viikolla …

    Totti lienee lhinn nyttelylinjainen, joskin sill on suvussa sangen menestyksellisi metsstyskoiria ja Pessi-velikin on osoittanut suurta lahjakkuutta kyttkokeissa. Samassa pentueessa oli sek vaaleita ett kullanvrisi koiria, perti 12 kappaletta … vri sinns ei taida kertoa paljonkaan koiran taipumuksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *