6 thoughts on “Jaigoogle

  1. Liittaa sen osaksi Google Mapsia, YouTubea, Picasaa ja Bloggeria -> awesome apps. Mobiilibloggausta yrittaessa tuli Jaikun rajat vastaan paivassa.

  2. Mikäs Pinseriä riivaa, kun aika harvoin päivittyy mitään uutta sivuille?? Aina vaan harvemmin tulee piipahdettua…

  3. Asiasta kirvesvarteen: Totti-koiranne on ihana, olen selannut useammankin kerran hänestä otettuja valokuvia. Kysäisisin nyt juuri tänään kultaisen noutajan rotumääritelmän luettuani että onko Totti näyttely- vaiko käyttölinjainen golden retriever? Turkin sävy on ainakin tummempi kuin näyttelylinjaisista otetuissa valokuvissa joita näin netissä ja kuvauksessa sanottiin että käyttölinjaisten turkki on tummempi.

  4. Kiitos kommenteista. Huonoa omaatuntoa sentään podemme vähäisistä päivityksistä … ryhtiliikkeen paikka? Kunhan kiireet hieman hellittävät … ehkä jo ensi viikolla …

    Totti lienee lähinnä näyttelylinjainen, joskin sillä on suvussa sangen menestyksellisiä metsästyskoiria ja Pessi-velikin on osoittanut suurta lahjakkuutta käyttökokeissa. Samassa pentueessa oli sekä vaaleita että kullanvärisiä koiria, peräti 12 kappaletta … väri sinänsä ei taida kertoa paljonkaan koiran taipumuksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *