Blogilista-uutisia

Päivitin Blogilistan tarkistusbottia viime viikon lopulla ja sen seurauksena osaan kauan sitten päivittämättömänä olleista blogeista tuli viikonlopun aikana haamupäivitys. Haamut jakautuivat useammalle päivälle tarkistuksen aikataulutuksen vuoksi. Pahoittelen mahdollista harmia!

4 thoughts on “Blogilista-uutisia

  1. Ahaa. Tuostakos se vain johtui, kun ei ole blogi päivittynyt pitkään aikaan. Yritin jopa poistaa ja lisätä sen uudestaan listalle, mutta ei auttanut. Ei se kyllä vieläkään ole päivittynyt listan mukaan, mutta toivottavasti lähiaikoina.

  2. Tuli Sun äitis -kommenttiosastolla mieleen, että mitäs jos kysyisit yhdellä Pinseri-kirjoituksella palautetta Blogilistan ongelmista ja pyytäisit käyttäjiä jättämään raporttia sen kommentteihin? Tai sitten Blogilista voisi perustaa nimikkoblogin jossa tiedotetaan asioista ja kysytään palautetta, ja Pinseri pysyisi teidän henkilökohtaisena blogina. BlogilistaWikissä on ollut hiljaista, bloggaajat diggaa blogeja.

    – Mun huhtikuinen “luovuin Blogilistasta, koska” -selitykseni löytyy nimestäni klikkaamalla. Lastussa on linkki muutamaan silloiseen Blogilista-ongelmaraporttiin Blogger-blogeissa.

  3. qimki: tuo päivitys itse asiassa liittyi juuri mainitsemaasi asiaan. eli palautetta kyllä kuunnellaan, en vain pysty takaamaan ihan niin nopeaa vasteaikaa kuin sellaisissa palveluissa missä asiakaspalvelu tekee sitä työkseen ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *