Vaalit lähestyvät

Suurimmalle osalle Pinserin lukijoista ei varmaankaan tule yllätyksenä että Riitta on ehdokkaana eduskuntavaaleissa. Esimerkiksi Pinserin etusivun oikeassa reunassa näkyvä vihreä nappi toimii hyvänä vihjeenä.

Surullista vain on se, että enemmistö kävijöistämme asuu jossain muussa vaalipiirissä kuin Pirkanmaalla eikä siis voi antaa Riitalle ääntään vaikka haluaisikin. Juuri teitä varten teimme ei-pirkanmaalaisten oman bannerin omalle kotisivulle tai blogiin lisättäväksi. :)

Ohjeet bannerin lisäämisestä omille sivuille (ja myös muita kannatusnappeja) löytyy Riitan kannatusnappi -sivuilta. Jos lisäät napin sivuillesi, kerro siitä meillekin vaikkapa kommenteissa tai sähköpostitse!

9 thoughts on “Vaalit lähestyvät

 1. Pingback: Opas » Peukut Riitalle

 2. Mä en myöskään äänestäisi. Lähinnä sen takia, että Riita on vihreissä. VIhreillä on monia hyviä ehdokkaita. Harmittaa vaan, että KO puolue on niin pihalla monissa asioissa. Esimerkiksi ydinvoiman vastustus on ihan järjetöntä !

 3. Itse en valitettavasti pysty äänestämään vihreitä vaikka itse koenkin olevani suht “vihreä”. Varsinkin ilmastonmuutos on yksi asia joka vaivaa suuresti. Väite “Älä anna hämätä itseäsi puheilla, että tarvittavaa tutkimustietoa ei muka ole tai se on ristiriitaista.” ampuu hiukan yli. Ns. tutkimustulokset ovat juurikin ristiriitaisia… monet ovat varmaankin nähneet Al Goren (voitti muuten oscarinkin…wtf?) dokumentin. Suosittelisin myös katsomaan oheisen BBC:n dokumentin “The great global warming swindle”:

  http://video.google.com/videoplay?docid=9005566792811497638&q=global+warming+swindle&hl=en

  Pistää miettimään että mikä on totta ja mikä ei. Kuka hyötyy ja mistä? Ketä pitäisi uskoa.

  Aiheesta ydinvoima en edes viitsi aloittaa :-)

  J

 4. Ne, jotka eivät ole nähneet Al Goren leffaa Epämiellyttävä totuus voivat tulla katsomaan sen tänään 13.3. ilmaiseksi kello 18 Kangasalan Pitkäjärven koululle. Siellä on myös mahdollisuus keskustella aiheesta vihreiden kansanedustajaehdokkaiden kanssa.

  Vastaava tilaisuus järjestetään huomenna 14.3. Hervannan Cinolassa kello 18. Tervetuloa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *