Vaalit lhestyvt

Suurimmalle osalle Pinserin lukijoista ei varmaankaan tule ylltyksen ett Riitta on ehdokkaana eduskuntavaaleissa. Esimerkiksi Pinserin etusivun oikeassa reunassa nkyv vihre nappi toimii hyvn vihjeen.

Surullista vain on se, ett enemmist kvijistmme asuu jossain muussa vaalipiiriss kuin Pirkanmaalla eik siis voi antaa Riitalle ntn vaikka haluaisikin. Juuri teit varten teimme ei-pirkanmaalaisten oman bannerin omalle kotisivulle tai blogiin listtvksi. :)

Ohjeet bannerin lismisest omille sivuille (ja mys muita kannatusnappeja) lytyy Riitan kannatusnappi -sivuilta. Jos list napin sivuillesi, kerro siit meillekin vaikkapa kommenteissa tai shkpostitse!

9 thoughts on “Vaalit lhestyvt

 1. Pingback: Opas » Peukut Riitalle

 2. M en myskn nestisi. Lhinn sen takia, ett Riita on vihreiss. VIhreill on monia hyvi ehdokkaita. Harmittaa vaan, ett KO puolue on niin pihalla monissa asioissa. Esimerkiksi ydinvoiman vastustus on ihan jrjetnt !

 3. Itse en valitettavasti pysty nestmn vihreit vaikka itse koenkin olevani suht “vihre”. Varsinkin ilmastonmuutos on yksi asia joka vaivaa suuresti. Vite “l anna hmt itsesi puheilla, ett tarvittavaa tutkimustietoa ei muka ole tai se on ristiriitaista.” ampuu hiukan yli. Ns. tutkimustulokset ovat juurikin ristiriitaisia… monet ovat varmaankin nhneet Al Goren (voitti muuten oscarinkin…wtf?) dokumentin. Suosittelisin mys katsomaan oheisen BBC:n dokumentin “The great global warming swindle”:

  http://video.google.com/videoplay?docid=9005566792811497638&q=global+warming+swindle&hl=en

  Pist miettimn ett mik on totta ja mik ei. Kuka hytyy ja mist? Ket pitisi uskoa.

  Aiheesta ydinvoima en edes viitsi aloittaa :-)

  J

 4. Ne, jotka eivt ole nhneet Al Goren leffaa Epmiellyttv totuus voivat tulla katsomaan sen tnn 13.3. ilmaiseksi kello 18 Kangasalan Pitkjrven koululle. Siell on mys mahdollisuus keskustella aiheesta vihreiden kansanedustajaehdokkaiden kanssa.

  Vastaava tilaisuus jrjestetn huomenna 14.3. Hervannan Cinolassa kello 18. Tervetuloa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *