Kone kiinni päiväksi

Kuukauden päästä, lauantaina 24.3., on Shutdown Day eli Sulje Tietokone Päiväksi -päivä. Pystytkö sinä pysymään pois tietokoneen äärestä kokonaisen päivän?
Shutdown Day

Yksi päivä vielä menee, mutta pidempi aika saattaisi jo alkaa tökkiä. Itse en ole tällä vuosituhannella ollut muistaakseni pois netin äärestä paria päivää pidempiä aikoja. Huolestuttavaa.

8 thoughts on “Kone kiinni päiväksi

  1. Pisin aika ilman tietokonetta taitanee olla parisen viikkoa, mutta silloin on ollut kyse lomasta jossain, missä koneita ei vain ole.

    Oikein inhottaa sanoa, mutta en pystyisi olemaan erossa koneesta useampaa päivää, jos se olisi jatkuvasti vieressä.

  2. Pystyn, mutta varsinainen kysymys kuuluukin: minkä vuoksi? Mitä hyötyä on pitäytyä irti tietokoneesta päivän verran? Alentaako se sähkönkulutusta, tuottaako se virikkeitä mielelle vai saako se sinut tekemään jotain aivan uutta?

  3. Kyllä pystyn helposti!
    Olen ollut parikin päivää ilman konetta, eikä ole edestullut mieleen mennä koneelle koska minulla on ollut silloin muuta tekemistä ja toimintaa. Sekin on iso seikka, koska jos on paljon tekemistä niin ei tarvitse mennä koneelle, jos taas on tylsää niin silloin on vaikea pysyä erossa koneesta. :) Olen lomilla ollut pitkiäkin aikoja ilman konetta, mutta en voi kieltää ettenkö olisi haaveillut koneelle pääsemisestä. olenkin ainakin kerran lomalla tuhlannut saldoni kun oli pakko päästä nettiin ja ainoa väline siihen oli kännykkä ja GPRS. :S

  4. Niin. Onhan tuo mahdollista toki, mutta ajankohta on kannaltani kovin onneton tuolle. Jos tän keväänä meinaa valmistua, ei viitsisi hyviä työpäiviä oikein uhrata edes noin jalolle tarkoitukselle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *