Tietoviikko: Ministeriö: Verkkoyhteisöt edistävät tietoyhteiskuntakehitystä

Kirjoittaja Riitta, 23.1.2007

Nyt se on virallista, internetissä on olemassa verkkoyhteisöjä. Ne edistävät tietoyhteiskuntakehitystä. Hurraa.

Tietoviikon sanoin: “Liikenne- ja viestintäministeriön kansallisen laajakaistastrategian seurantaryhmä katsoo, että viihteellä, henkilöiden välisellä viestinnällä ja yhteisöllisyydellä on merkittävä rooli tietoyhteiskunnan kehityksen kannalta.”

Terävä havainto.

Juttu jatkuu:

“Seurantaryhmän mielestä jatkossa tulisi keskittyä käyttäjien mielenkiinnon ylläpitämiseen ja käyttötottumuksen luomiseen. Suomella on ryhmän mukaan mahdollisuus olla eturivin sovellusten tuottaja ja hyödyntäjä.”

Käyttäjien mielenkiinnon ylläpitäminen ja käyttötottumusten luominen, krooh. Onko muuten tietoyhteiskuntayhteisömme jokainen jäsen jo sanonut sanasensa Mitvitin alkamassa megakeskustelussa, johon myös Pörrö … ja tietysti kaikki muutkin …

Perustetaanko hei seurantaryhmä tutkimaan asiaa? ;-)

    Jutussa “Tietoviikko: Ministeriö: Verkkoyhteisöt edistävät tietoyhteiskuntakehitystä” on yksi kommentti:

    • Juppe says:

      Käytetän me nettiä miten tahdotaan ja annetaan analyytikoiden jauhaa, ei haittaa.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.