Vuoden henkil

Time-lehti valitsee vuosittain vuoden henkiln. Tn vuonna valinta osui sinuun! Kyll, olet vuoden henkil. Minkin olen. Vuoden henkilksi valittiin nimittin Internetin kyttj.

Viime vuosien aikana Internet on alkanut nky arkipivss yh enemmn ja enemmn, ja on ehtinyt jo muuttaakin sit. Tai itse asiassa ei pelkstn netti, vaan sen kyttjt.

Kuluneen vuoden mediatapahtumat netiss saattavat nytt ensivaikutelmalta hauskoilta mutta nopeasti unohtuvilta tapauksilta – silti kukin nist vaikuttaa pinnan alla siihen, millaiseksi maailma tulee muuttumaan. Muistele vaikka: Youtuben videoleikkeet itsenisyyspivn onnettomuudesta ja Kontulan vartijoista, Lordi-fanien Seiska-lehte vastaan suunnatut kamppikset, Conanin saaminen kyln Suomeen, pministeri Vanhasen blogisota ja nettitreffit, lyhytikinen mutta mullistava Tvkaista.fi jne…

Vuoden henkiln arvonimi on annettu kyttjien luomasta sisllst ja verkostoitumisesta. Muista siis olla arvonimesi arvoinen: kirjoita blogiisi ja kommentoi muiden blogeja, ota valokuvia ja videoita ja laita ne verkkoon, kirjoita Wikipediaan, lhet yrityksille palautetta (l pelkstn hauku, vaan lhet yht paljon kehuja), perusta addressi, jrjest boikotti paskoja yrityksi vastaan ja promootio hyvien yrityksien puolesta. Jt illalla maajussi-tositv katsomatta ja luo sin aikana jotain uutta.

TIME.com: Person of the Year: You

Lista aiemmista vuoden henkilist

7 thoughts on “Vuoden henkil

 1. No, on tss aika monta vuotta tehty tit ton palkinnon eteen. Ett kyll se oli ihan ansaittu. :-)

 2. Min en kyll pitisi tuota Time:n titteli varsinaisena palkintona vaan enemmnkin tunnustuksena siit ett tittelin saajalla on merkityst tmn pallon asioihin huomattavissa mrin olivat merkitykset sitten positiivisia tai negatiivisia..

  Sill jos tuon mielt palkinnoksi niin oma kysymyksens on sitten se ett haluaako sit kuulua samaan palkittujen kastiin mm. ern J.Stalinin tai A.Hitlerin kanssa.. ;)

 3. Jyri vei suorastaan sanat suustani. Kun muutaman vuoden sisn herra Yrj Puska on pssyt kahdesti listalle, en henkilkohtaisesti ole mitenkn ylpe listasijoituksesta. Kiitos mutta ei kiitos.

 4. *Kiitt ja kumartaa*
  “Kiitos, kiitos! Yes, Im the winner! Kun min nyt olen Vuoden henkil niin: kirjoitan blogiini, Wikipediaan, jne.”
  :D

 5. Tosin oma pointtini ei ollut myskn arvonimen vheksyminen vaan toteamus siit ettei se riipu siit oletko hyv, huono vaiko vallan hyvinhuono vaan siit mik kulloisenkin mainitun merkitys on maailmankuvaan.

  Kukaan tuskin pystyy kiistmn sitkn etteik Yrj Puskalla olisi ollut vimevuosina maailmanmenoon vaikutusta.

 6. Aika moni bloggaaja tai nettiyhtiesaktiivi ostaa varmaan Timen tuon jutun ansiosta… Riistokapitalisti on aina tavista vlkympi :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *