2 thoughts on “Mistä blogeissa puhutaan?

  1. Se että suosituissa blogeissa käsitellään ihmisiä lähellä olevia asioita – kutomista, virkkaamista, ompelua, omaa seksielämää, omaa tyhjää elämää – sillä välin kun Lehtolan kolumnissaan mainitsemien paperilehtien aiheiden (julkkisten ahdistus) vuoksi kaadetaan suomalaista metsää – ON mediavallanumous. :)

    Se, että Lehtolan 50-60 -vuotiaat kaverit eivät sitä vielä hiffaa, on vaan todistaa arvotutkija Martti Puohiniemen teoriaa, jonka mukaan kolmen kympin kohdalla menee nyt jonkinlainen “viestintämuuri” – tyypillisesti sen alla ollaan mielellään mukana vertaisviestinnässä ja sen yllä ei.

  2. Niin, tottahan se on mitä Lehtola kirjoitti. Tietysti luetuimmat lista kertoo yhden totuuden (mikä olikaan laskukaava?) ja sen voi lukea kuten haluaa.

    Toisaalta, ajatus siitä että olisi edes joitain vähän isompia luokkia (ainakin neuleblogeille omansa) joka näkyisi selkeästi kaikissa listoissa, voisi auttaa itse kutakin helpommin löytämään uutta luettavaa. Blogin nimi kun usein kerro mitään ja kuvaustekstitkin voivat puuttua tai olla vähän sitä sun tätä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *