2 thoughts on “Mist blogeissa puhutaan?

  1. Se ett suosituissa blogeissa ksitelln ihmisi lhell olevia asioita – kutomista, virkkaamista, ompelua, omaa seksielm, omaa tyhj elm – sill vlin kun Lehtolan kolumnissaan mainitsemien paperilehtien aiheiden (julkkisten ahdistus) vuoksi kaadetaan suomalaista mets – ON mediavallanumous. :)

    Se, ett Lehtolan 50-60 -vuotiaat kaverit eivt sit viel hiffaa, on vaan todistaa arvotutkija Martti Puohiniemen teoriaa, jonka mukaan kolmen kympin kohdalla menee nyt jonkinlainen “viestintmuuri” – tyypillisesti sen alla ollaan mielelln mukana vertaisviestinnss ja sen yll ei.

  2. Niin, tottahan se on mit Lehtola kirjoitti. Tietysti luetuimmat lista kertoo yhden totuuden (mik olikaan laskukaava?) ja sen voi lukea kuten haluaa.

    Toisaalta, ajatus siit ett olisi edes joitain vhn isompia luokkia (ainakin neuleblogeille omansa) joka nkyisi selkesti kaikissa listoissa, voisi auttaa itse kutakin helpommin lytmn uutta luettavaa. Blogin nimi kun usein kerro mitn ja kuvaustekstitkin voivat puuttua tai olla vhn sit sun tt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *