Gmail knnykkn

Silloin tllin on tullut lueskeltua shkposteja knnykll kytten Gmailin selainkyttliittym. Knnykn selaimella se on vain ollut erittin hidasta ja kankeaa. Nyt Google on tehnyt Gmailista Java-sovelluksen, jonka avulla postien lukeminen ja kirjoittaminen sujuu kuin tanssi.

Jos haluat Gmailin omaan knnykksi, katso ensin listasta, kuuluuko puhelimesi yhteensopivien joukkoon ja surffaa sen jlkeen puhelimesi selaimella osoitteeseen gmail.com/app.

Jos asennus ei tahdo onnistua uusimmilla Nokian lypuhelimilla (esim. N73 tai E70), asennuspaketti kannattaa imuroida Web-sovelluksen sijasta Services-sovelluksella. Nin raportoi MobileCrunch. Itsellni asennus minikommunikaattoriin sujui ongelmitta.

12 thoughts on “Gmail knnykkn

 1. Kappas, nppr sovellus. Viel kun saisi tuon joka kerta kysyttvn “Sallitaanko yhteyden muodostus?” ja “Mit nettiyhteytt kytetn?” kysymykset pois. Puhelimena Nokia 6630.

 2. Heh. Requires working data connection. Please check your reception. Palkit tys, yhteydet kyll toimii, kun aplikaation kerran sielt sai wapitettuakin. Emme ihmettele, vaan huvitumme, sill tuo linkkaamasi artikkeli puhui niin asiaa :-)

 3. Timo: minulla ainakin tuo hoituu siten, ett Ohjauspaneelista mennn Sovellusten hallintaan ja sielt annetaan Gmail-ohjelmalle verkon kyttoikeuksiin: “Internet-yhteys: Istunto”. Tmn jlkeen ohjelma kysyy lupaa verkon kyttn vain kerran, ohjelmaa kynnistettess.

  Kriisi: Hmm, olisko sulla jnyt wapituksen jljilt WAP-yhteys auki? Gmail vaatii Internet-yhteyden. Eli sulje kaikki latauksen jljilt auki jneet selaimet ja kokeile uudelleen.

 4. Hmm,

  Tt min en tajua. Jos ihmisell on jokin uudempi puhelin, miksi ihmeess kytt Java sovellusta shkpostien lukuun, kun sen voi tehd suoraan puhelimen viestiosiosta. Uudemmat puheliment tukevat vhintn pop3:sta ihan defaulttina ja Googlehan tarjoaa palvelun tunnetusti ja vielp ilmaiseksi.

 5. Dailai: en tied muista, mutta ainakaan min en halua pit viesteistni kopiota puhelimessa. Jos postia tulee paljon, viestiliikenne kasvaa aika hurjaksi.

 6. Tuo on kyll totta, mutta en kytnnss ole huomannut ongelmia. Alussahan haetaan vain headerit ja yleens niist valitaan tarkemmin mitk halutaan lukea. Knnykll luen yleens vain trkeimmt mailit, joten kaikkia ei todellakaan tarvitse ladata puhelimeen.

  Onhan se paljon ktevmp, kun kaiken viestiliikenteen voi hoitaa yhdest paikasta, mutta nmhn on makuasioita.

 7. Ei keles ala toimimaan… Valittaa ettei oo signaali kunnossa/riittvn voimakas.
  Luuri on Nokia 5500 ja soneran operaattori.

 8. JiiSKotti: vaihda gmail-tilisi oletuskieli US englanniksi.

 9. Kiitos, nyt toimii… ihime homma miten kielen vlinta voi vaikuttaa singnaalin riittvyyteen :-)

 10. Pingback: Vanity 2.0 » Blog Archive » Gmailin mobiilisovellus

 11. Kaikista hyvist ohjeista ja neuvoista huolimatta ei vaan gmail istu puhelimeeni (nokia n73 ME) Jos joku ystvllisesti voisi pist thn seikkaperiset asetusohjeet, niin saatais se minullakin toimimaan. Kiitos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *