Rajamen turvissa

Sisministeri Kari Rajamki haluaa auttaa presidentti Vladimir Putinia valvomaan tietoliikennett terrorismin torjumiseksi. Kiitos vain, mutta kansalaisena tm ajatus ei juuri lis turvallisuudentunnettani.

Jenkeiss vastaavan jrjestelmn nimi on Echelon. Heinkuussa 2001 psin ern ryhmn mukana kymn FBI:ssa tutustumiskynnill. Muistan vielkin mainiosti, miten helen punan yksinkertainen kysymys sai FBI-agenttien poskille: “How about Echelon?” Seurannut kiemurtelu osoitti, ett useimmat ymmrtvt muiden ihmisten viestiliikenteen seuraamisen olevan, no, yksinkertaisesti vrin.

3 thoughts on “Rajamen turvissa

  1. Kiitos kun toit asian esiin. Olen toivonut jo pitkn, ett Sheriffi-Rajamest pstn pian eroon. Hn tuntuu elvn aivan eri maailmassa (DDR?) kuin min.

  2. Kieltmtt historiallisessa kontekstissa jotenkin eptodellista ajatella ett suomalainen sisministeri on pstmss venjn intressit ninkin suoraviivaisesti sisn suomalaiseen valvontaan ja kiinni suomalaisiin oikeuksiin..

    Pelottavaa tss skenaariossa on ehk eniten se ett ilmassa tuntuu olevan merkkej siit ett terrorismin ja ennenkaikkea lasten nimiss olisivat monet valmiita ilman kyseenalaistuksia luopumaan lnsimaiseen yhteiskuntaan kuuluvista perusvapauksista tuosta noin vain ja Kasvin mainiosti nimemn Darth Rajamen ajatuksilla on potentiaalia jopa menn lvitse kansan syvien rivien mieless ja teoissa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *