“Älä mene sinne?”

Iloisia uutisia Pinserin lukijoille: avasin viikonloppuna vaalisivut, joten poliittinen hapatus, agiteeraus ja propaganda siirtyvät sinne pois niiden silmistä, joita ei voisi vähempää kiinnostaa. :-) Sivut ovat yksinkertaiset: niissä on lueteltu joukko asioita, joihin uskon. Sivuilta voi myös liittyä tukiryhmääni, aluksi ihan sähköpostia lähettämällä, myöhemmin ehkä saamme säkenöivämmän järjestelmän, ajan ja voimien mukaan.

Samalla aloitin uuden blogin, Ehdokkaan päiväkirjan. Tarkoitus on pistää muistiin havaintoja eduskuntavaaliruljanssin ajalta. Päiväkirjaa voi normaalisti tilata blogilistan kautta ja kommentoida – toivon myös runsasta linkitystä sivulle.

Taitaa olla korkea aika eriyttää poliittiset harrastukset ainakin Pinseristä. Politiikka näyttää tulleen jo uniinkin. Näin yöllä unta, että istuin eturivissä presidentti Tarja Halosen kanssa tilaisuudessa, jossa tiskikone ensin täytettiin ja sitten katsottiin, kun kone pesi astiat.

Tilaisuuden loppupuolella pääsin itse osallistumaan, sain ottaa astioita koneesta kekoon pikkupöydälle levitetylle astiapyyhkeelle. Arastelin ensin esiintymistä, ja ajattelin, että presidentti olisi ollut arvokkaampi henkilö suorittamaan tämän kunniatehtävän. Hän kuitenkin virnisti minulle kannustavasti.

Ei, en usko enneuniin. Ehkä enemmän tiedostamattoman viesteihin, joita on joskus vaikea tulkita. Alustava pikatulkinta: “Älä mene sinne, siellä on tylsää?”

3 thoughts on ““Älä mene sinne?”

  1. Tai sitten uusi tiskikoneemme on vain kertakaikkiaan niin hieno, että kelpaisi presidentillekin.

    Ja ympäristöystävällinenkin se on :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *