“l mene sinne?”

Iloisia uutisia Pinserin lukijoille: avasin viikonloppuna vaalisivut, joten poliittinen hapatus, agiteeraus ja propaganda siirtyvt sinne pois niiden silmist, joita ei voisi vhemp kiinnostaa. :-) Sivut ovat yksinkertaiset: niiss on lueteltu joukko asioita, joihin uskon. Sivuilta voi mys liitty tukiryhmni, aluksi ihan shkpostia lhettmll, myhemmin ehk saamme skenivmmn jrjestelmn, ajan ja voimien mukaan.

Samalla aloitin uuden blogin, Ehdokkaan pivkirjan. Tarkoitus on pist muistiin havaintoja eduskuntavaaliruljanssin ajalta. Pivkirjaa voi normaalisti tilata blogilistan kautta ja kommentoida – toivon mys runsasta linkityst sivulle.

Taitaa olla korkea aika eriytt poliittiset harrastukset ainakin Pinserist. Politiikka nytt tulleen jo uniinkin. Nin yll unta, ett istuin eturiviss presidentti Tarja Halosen kanssa tilaisuudessa, jossa tiskikone ensin tytettiin ja sitten katsottiin, kun kone pesi astiat.

Tilaisuuden loppupuolella psin itse osallistumaan, sain ottaa astioita koneesta kekoon pikkupydlle levitetylle astiapyyhkeelle. Arastelin ensin esiintymist, ja ajattelin, ett presidentti olisi ollut arvokkaampi henkil suorittamaan tmn kunniatehtvn. Hn kuitenkin virnisti minulle kannustavasti.

Ei, en usko enneuniin. Ehk enemmn tiedostamattoman viesteihin, joita on joskus vaikea tulkita. Alustava pikatulkinta: “l mene sinne, siell on tyls?”

3 thoughts on ““l mene sinne?”

  1. Tai sitten uusi tiskikoneemme on vain kertakaikkiaan niin hieno, ett kelpaisi presidentillekin.

    Ja ympristystvllinenkin se on :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *