Lis bloggaajaehdokkaita

Bloggaajat saavat lis ehdokkaita tlt Pirkanmaalta ensi maaliskuun eduskuntavaaleihin. Maija Tuomaala lhtee kisaan vihreiden listalta. Odotan kovaa skabaa Maijan kanssa.

8 thoughts on “Lis bloggaajaehdokkaita

 1. Tapasimmekin eilen Pirkanmaan vihreiden ehdokkaiden kolmannen mutta ei viimeisen ryhmn julkistamistilaisuudessa. Sen jlkeen keskustelin vihreiden toriteltan rell Tullin aukiolla vihrest politiikasta kiinnostuneiden kahveilla kvijiden kanssa yli kolme tuntia. Sin olit jo lhtenyt, kun tulin paikalle. Illalla kuuntelin Ihan vihren hyviss bileiss Klubilla nousevien bndien musiikkia. Paikalla oli osa vihreist kansanedustajaehdokkaista, mutta ihan kaikki muutkaan eivt psseet paikalle. Sunnutaina tapaamme Vihren Lohikrmeen lastenjuhlassa jossain vaiheessa, eiks? Juhla alkaa Tullintorinkamarin Pakkahuoneella Anni Sinnemen tervehdyksell klo 11.45 ja jatkuu aina 17.30 saakka.
  Toiste enemmn teemoista, mutta menestyst sinunkin kampanjallesi!

 2. Jouduin todellakin lhtemn kolmelta toriteltalta. Sinne ji silloin hyv joukko muita vihreit. Minusta teemoista kannattaa alkaa keskustella netisskin pikapuoliin, varsinkin kun meille molemmille tasa-arvo, kyhyyden vastustaminen ja koulutuksen turvaaminen ovat trkeit asioita. Kyse on keinoista, joilla nit pmri edistetn.

  Toivon tst aiheesta vilkasta debattia sen takia, ett mielestni valtamedian keskustelu kulkee aika pinnallisena. Jankkaaminen korkokenkien kytst ei juuri vastaa ksitystni siit, mist kannattaisi mielipiteit vaihtaa.

 3. Tn iltana on Metsossa Pirkanmaan NYTKISin seminaari “100-vuotias nioikeus”, jossa kirjailija Kaari Utrio puhuu naisten mahdollisuudesta tyhn ja FT, dosentti Minna Harjula tarkastelee sit, ketk eivt saaneet nioikeutta Suomessa viel 100 vuotta sitten. Tampereen Seudun Vihret Naiset ovat olleet muiden naisjrjestjen kanssa jrjestmss juhlaseminaarisarjaa (20.9., 27.9. ja 4.10.) Metsoon sek pjuhlaa 7.10. yliopiston juhlasaliin. Ehditk tnn mukaan kahveille klo 17.30 ja sitten seminaariin klo 18? Siin olisi hyv kohta osallistua tasa-arvokeskusteluun. Min olen paikalla jrjestjien yhten edustajana.

 4. Valitettavasti olen todennkisesti tn iltana muualla, jos ei sitten tule killisi muutoksia aikatauluun (siit on sovittu nilt osin jo kevll). Luotan siihen, ett blogissasi on kattava selostus tapahtumasta! Kaari Utrio on taatusti kiinnostava puhuja.

 5. Haluaisitko s keksi mritelmn bloggaajaehdokkaalle? Kuinka kauan ennen vaaleja bloggaaminen on aloitettava, ett nettiin kirjoittavaa ehdokasta voi uskottavasti kutsua bloggaajaksi? Vaalien allahan kaikilla ehdokkailla on blogi. Ent mahdollisen lpimenon jlkeen: Onko sitten jatkettava bloggaamista ja kuinka pitkn? ;-)

 6. Jaa-a. Itse arvelen, ett bloggaajaehdokkaaksi voi kutsua ihmist, joka on jo pitempn ollut mukana blogiympyriss. En osaa sanoa, kuinka pitk tuo aika on. Jotenkin minulla on tunne, ett pelkstn vaaleja ajatellen perustetut blogit kyll erottuvat joukosta tietyll tendenssimisyydell.

  Lopetanko bloggaamisen vaaleihin? En usko. Lopettaako Maija? Sit tytyy kysy hnelt, mutta tuskin.

 7. Jaa, ett bloggaanko vaalien jlkeenkin? Jnn kysymys. En ole ajatellut mitn tiettyj vaaleja mitenkn erityisen bloggaamisen ptepisteen. Voipi olla, ett lopetan bloggaamisen joidenkin vaalien jlkeen, mutta tuskin viel muutamaan vuoteen tai ehk vuosikymmeneenkn, kunhan tekniikkaa, asiaa ja toimintakyky riitt. Nettipivkirjan pitminen on kiehtova harrastus.

 8. Blogaus on toisaalta yht merkittv ehdokkaan ominaisuus, kuin ett ajaako ehkokas etujousitettua vai etujousittamatonta polkupyr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *