Autot ja autoilu

Kirjoittaja Sami, 3.8.2006

Iloisia uutisia teille, joita autot ja autoilu kiinnostavat! BBC on tehnyt palveluksen kaikille Clarkson-faneille ja laittanut Top Gear– ohjelman jaksot katsottavaksi verkkoon kokonaisuudessaan.

Ehkäpä Yleisradio voisi ottaa asiasta mallia ja laittaa Puskuri-ohjelman myös jakoon. Tämä mainio sarja saikin muuten juuri tänään tunnustusta voittaessaan Formaatti-Finlandian.

Vaikka autoja käsittelevät TV-ohjelmat kiinnostavat, olen jostain syystä onnistunut Puskurin lisäksi missaamaan myös Koeajo.tv:n ja Ajoneuvoksen. Aika noloa, kun on PVR-digiboksi ja kaikkea.

  Jutussa “Autot ja autoilu” on 5 kommenttia:

  • Juppe says:

   Entäpä Start ohjelma, ei mainintaa edes. Siellähän ripataan top gearia muun muassa.

  • Sami says:

   Ai semmoinenkin on :-o

  • Jussi says:

   Juppe: En nyt sanoisi sitä “rippaamiseksi” kun muistaakseni ihan suoraan juonnoissakin puhutaan Top Gear -osiosta, eli ihan normaalia (joskin viimeaikoina Suomessa melko vähän nähtyä) juttujen ostamista suomalaisen ohjelman sekaan. Vastaavaa on harrastettu mm. Guinnesin ennätysohjelmassa ja Yllytyshulluissa, joissa näytettiin suomalaisen rungon sisällä pätkiä vastaavista ulkomaisista ohjelmista.

  • Jussi says:

   ..piti jatkaa tuota edellistä vielä toteamalla, että nuo esimerkkini tosin ovat formaattiohjelmia, mutta silti.

  • Tuomas says:

   Tuo Start muuten löytyy Nelosen netti-tv:stä – maksullisena tosin.

   Tarjolla näyttis olevan Unelmakämppä, Noora menee naimisiin, Sillä silmällä, Eden, Inno, Pop-ikoni, Vaimot vaihtoon, Ruoka ja Start. Saatavilla kaikki jaksot noista kautta aikain.

   Hinnoitteluvaihtoehtoina on 6e/30vrk, 4e/5vrk ja 1,9e/1vrk

   Mistäkö tiedän? Noo, heikkona hetkenä piti vetää överit vanhoilla Innon jaksoilla.

   TV-ohjelmien nettijakelusta saisi loputtoman keskustelun (kaupallinen vs. vapaa, saako mikään maksaa mitään jne.) – itse olin ainakin tuosta nelosen palvelusta valmis pyytämänsä hinnan pulittamaan ainakin noin niin kuin kertaluonteisesti.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.