Autot ja autoilu

Iloisia uutisia teille, joita autot ja autoilu kiinnostavat! BBC on tehnyt palveluksen kaikille Clarkson-faneille ja laittanut Top Gear– ohjelman jaksot katsottavaksi verkkoon kokonaisuudessaan.

Ehkäpä Yleisradio voisi ottaa asiasta mallia ja laittaa Puskuri-ohjelman myös jakoon. Tämä mainio sarja saikin muuten juuri tänään tunnustusta voittaessaan Formaatti-Finlandian.

Vaikka autoja käsittelevät TV-ohjelmat kiinnostavat, olen jostain syystä onnistunut Puskurin lisäksi missaamaan myös Koeajo.tv:n ja Ajoneuvoksen. Aika noloa, kun on PVR-digiboksi ja kaikkea.

5 thoughts on “Autot ja autoilu

 1. Entäpä Start ohjelma, ei mainintaa edes. Siellähän ripataan top gearia muun muassa.

 2. Juppe: En nyt sanoisi sitä “rippaamiseksi” kun muistaakseni ihan suoraan juonnoissakin puhutaan Top Gear -osiosta, eli ihan normaalia (joskin viimeaikoina Suomessa melko vähän nähtyä) juttujen ostamista suomalaisen ohjelman sekaan. Vastaavaa on harrastettu mm. Guinnesin ennätysohjelmassa ja Yllytyshulluissa, joissa näytettiin suomalaisen rungon sisällä pätkiä vastaavista ulkomaisista ohjelmista.

 3. ..piti jatkaa tuota edellistä vielä toteamalla, että nuo esimerkkini tosin ovat formaattiohjelmia, mutta silti.

 4. Tuo Start muuten löytyy Nelosen netti-tv:stä – maksullisena tosin.

  Tarjolla näyttis olevan Unelmakämppä, Noora menee naimisiin, Sillä silmällä, Eden, Inno, Pop-ikoni, Vaimot vaihtoon, Ruoka ja Start. Saatavilla kaikki jaksot noista kautta aikain.

  Hinnoitteluvaihtoehtoina on 6e/30vrk, 4e/5vrk ja 1,9e/1vrk

  Mistäkö tiedän? Noo, heikkona hetkenä piti vetää överit vanhoilla Innon jaksoilla.

  TV-ohjelmien nettijakelusta saisi loputtoman keskustelun (kaupallinen vs. vapaa, saako mikään maksaa mitään jne.) – itse olin ainakin tuosta nelosen palvelusta valmis pyytämänsä hinnan pulittamaan ainakin noin niin kuin kertaluonteisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *